Gebelik testı kafam karıştı

zelihaaaslann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
5
0
1
Merhaba hanımlar regle 5 gün kala erken gebelik testı yaptım pozitif çıktı kasık ve bel ağrısı yoğun yaşıyorum kan verdım 5 çıktı doktor gebelık yok dedi regle 4 gün var yükselme şansı varmı yasayan varmı bu durumu

Merhaba hanımlar regle 5 gün kala erken gebelik testı yaptım pozitif çıktı kasık ve bel ağrısı yoğun yaşıyorum kan verdım 5 çıktı doktor gebelık yok dedi regle 4 gün var yükselme şansı varmı yasayan varmı bu durumu
5 sınırda bir değer eğer kimyasal değilse mutlaka yükselecektir gecikmeniz bile olmamış yükselebilir 2 günde bir kan verip hcg bakın düzenli yükselirse hamilesinizdir inşallah gönlünüzce olur

Bir kaç test daha al yarın sabah bak bir istersen belki sonradan yükselebilir nazende yalancı pozitiflik olabiliyor.bende 6 gün kala yapmıştım pozitif çıkmıştı ama beta 98 çıkmıştı

Tekrar kan versen daha iyi olur. 5 üstü gebelik oluyor artış olduysa anlarsın anca.

Bir kaç test daha al yarın sabah bak bir istersen belki sonradan yükselebilir nazende yalancı pozitiflik olabiliyor.bende 6 gün kala yapmıştım pozitif çıkmıştı ama beta 98 çıkmıştı
Kaset test yaptım erken gebelikte negatif çıktı<5.0 5den küçük demekmıs boşuna heyecanlandım :))

Back
X