Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verin büyük ihtimalle gebelik varEki Görüntüle 2948908 Eki Görüntüle 2948909
Hanımlar gebelik testi artımedin. İlki 1- 2 dk, diğer resim de 5- 6. Dk da çıktı. Miyom operasyonu ve sonrasında da tüp bebek olmam gerekirken bu sonuç için ne dersiniz? Adetim 3 gün gecikti.
Pozitif kan ver canımEki Görüntüle 2948908 Eki Görüntüle 2948909
Hanımlar gebelik testi artımedin. İlki 1- 2 dk, diğer resim de 5- 6. Dk da çıktı. Miyom operasyonu ve sonrasında da tüp bebek olmam gerekirken bu sonuç için ne dersiniz? Adetim 3 gün gecikti.
Kan sonucunuzu bizede haber ver. Canını sıkma kötü şeyler düşünüp vardır bir hayır bunda da inşallah sağlıkla ilerlerBir iki saat içinde vereceğim. Bende rahim dışında miyom rahim duvarına baskı yaptığı için operasyon olacaktım. Şimdi böyle birşey çıktı ve ilk defa gebeliği değil düşük riskini düşünüyorum sadece.
Hayırlı olsun sağlıcakla doğsun inşallahHanımlar 46,3 çıktı.![]()
tam her şey bitti dersin ,aslında yeni başlamıştır.Hanımlar 46,3 çıktı.![]()
Merhaba, çok çok sevindim sağlıkla ilerlersin gebeliğinizEki Görüntüle 2948908 Eki Görüntüle 2948909
Hayırlı olsun gebeliğiniz. Ne güzel mutlu haberler geliyor. :) Benim rahim dışında ama baskı yapıyor diye alınacaktı. Şimdi ne olur bilmiyorum. Dr ile konuşup bakacağız duruma.
Çok önemli bir aşama kaydettiniz, mucizeniz ve mucizemiz devam etsin inşallah tek dileğim sağlıklı olması. Kan testi hemen çıkıyor mu? :)Hayırlı olsun gebeliğiniz. Ne güzel mutlu haberler geliyor. :) Benim rahim dışında ama baskı yapıyor diye alınacaktı. Şimdi ne olur bilmiyorum. Dr ile konuşup bakacağız duruma.
1 saat 10 dk da çıktı.Çok önemli bir aşama kaydettiniz, mucizeniz ve mucizemiz devam etsin inşallah tek dileğim sağlıklı olması. Kan testi hemen çıkıyor mu? :)
Kan verin var gözüküyorEki Görüntüle 2948908 Eki Görüntüle 2948909
46 çıktı, verdim. Teşekkürler bilgi için :)Kan verin var gözüküyor