Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi karmakarışığım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zoga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
1.659
2.462
133
IMG20211109193108.webp
IMG20211109193934.webp

Hanımlar gebelik testi artımedin. İlki 1- 2 dk, diğer resim de 5- 6. Dk da çıktı. Miyom operasyonu ve sonrasında da tüp bebek olmam gerekirken bu sonuç için ne dersiniz? Adetim 3 gün gecikti.

Bir iki saat içinde vereceğim. Bende rahim dışında miyom rahim duvarına baskı yaptığı için operasyon olacaktım. Şimdi böyle birşey çıktı ve ilk defa gebeliği değil düşük riskini düşünüyorum sadece.

Bir iki saat içinde vereceğim. Bende rahim dışında miyom rahim duvarına baskı yaptığı için operasyon olacaktım. Şimdi böyle birşey çıktı ve ilk defa gebeliği değil düşük riskini düşünüyorum sadece.
Kan sonucunuzu bizede haber ver. Canını sıkma kötü şeyler düşünüp vardır bir hayır bunda da inşallah sağlıkla ilerler

Bence gebelik var gördüm çizgiyi. Haber verin sonucu bize de. Olumsuza odaklanmayın gebelik oluşmuş nasipte varsa sağlıkla devam edecektir ☺️

Tabii yazacağım sonucu. Çok dağıldım şuan ama sindirmeye çalışıyorum. Hakkımızda hayırlısı.

İkincisi çok bariz pozitif, hayırlı olsun sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.

Amin, Allah razı olsun. 🥲 3,5 senedir beklenen an gerçekleşti. Tüp bebek için başvurup miyom çıkıp operasyon denene kadar on gün geçti. Şuan böyle bir haber aldım ve hala zorlanıyorum anlamakta. :)

Erkek infertilitesiyle bugünlere kadar geldik. Sağsalim ilerler ve inşallah sağlıklı bir bebeğimiz olur. :)

Eki Görüntüle 2948908 Eki Görüntüle 2948909
Hanımlar gebelik testi artımedin. İlki 1- 2 dk, diğer resim de 5- 6. Dk da çıktı. Miyom operasyonu ve sonrasında da tüp bebek olmam gerekirken bu sonuç için ne dersiniz? Adetim 3 gün gecikti.
Merhaba, çok çok sevindim sağlıkla ilerlersin gebeliğiniz🌸
Hikayenizi okuyunca yazmak istedim, ben de geçen Aralık ayında miyom operasyonu geçirdim, doktor bana engel değil ama riskli gebelik şansını azaltır demişti. Sonrasında 2. Ay hemen hamile kaldım ama kalp durması sonucu kürtaj oldum malesef.
Ben de kürtajdan sonraki 6. Ayımda artık gebelik olmayınca bu ay yumurta takibi isteyecektim doktorum adet olmayı bekliyordum ki bugün testim pozitif çıktı şükürler olsun, yarın kan testi vereceğim🙏 Stres olmadan devam etmek daha doğru galiba..
Gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin inşallah her birimizin.

Eklentiler

• 619D2270-E2BC-4401-9D5A-23F445CA311F.webp
    619D2270-E2BC-4401-9D5A-23F445CA311F.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 92
Z Zoga bu arada doktorum bana milyonlar gebeliğe engel değil (tabi bulunduğu konum ve büyüklük önemli), doğum esnasında alınabiliyor demişti🤗

Z Zoga bu arada doktorum bana milyonlar gebeliğe engel değil (tabi bulunduğu konum ve büyüklük önemli), doğum esnasında alınabiliyor demişti🤗
Hayırlı olsun gebeliğiniz. Ne güzel mutlu haberler geliyor. :) Benim rahim dışında ama baskı yapıyor diye alınacaktı. Şimdi ne olur bilmiyorum. Dr ile konuşup bakacağız duruma.

Hayırlı olsun gebeliğiniz. Ne güzel mutlu haberler geliyor. :) Benim rahim dışında ama baskı yapıyor diye alınacaktı. Şimdi ne olur bilmiyorum. Dr ile konuşup bakacağız duruma.
Çok önemli bir aşama kaydettiniz, mucizeniz ve mucizemiz devam etsin inşallah tek dileğim sağlıklı olması. Kan testi hemen çıkıyor mu? :)

Çok önemli bir aşama kaydettiniz, mucizeniz ve mucizemiz devam etsin inşallah tek dileğim sağlıklı olması. Kan testi hemen çıkıyor mu? :)
1 saat 10 dk da çıktı.
Amin inşallah şuan bende sağlıklı ilerlemek ve sağlıklı bir bebek dışında birşey düşünmüyorum.

Back
X