Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi karmakarışığım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin, Allah razı olsun. 🥲 3,5 senedir beklenen an gerçekleşti. Tüp bebek için başvurup miyom çıkıp operasyon denene kadar on gün geçti. Şuan böyle bir haber aldım ve hala zorlanıyorum anlamakta. :)

Erkek infertilitesiyle bugünlere kadar geldik. Sağsalim ilerler ve inşallah sağlıklı bir bebeğimiz olur. :)
Allah ol der olur🤲💜 gözünüz aydın canım, rabbim kucağına almayı nasip etsin inş 🤲💜

Arkadaşlar merhaba adetim 3 gün gecikti testlerim hep negatif hiç böyle gecikmezdi adet belirtim bile yok. Dün sabah test yaptım çıkmadı akşamında testim 1. Fotodaki gibiydi bekleme çizgiside olablr bilemem . Bgn erken gebelk testi aldım oda 2. Fotodaki gibi negatif pozitif olma durumu olurmu ümdimi kesmelimiyim?

Eklentiler

• IMG20211117143426.webp
    IMG20211117143426.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG20211117215424.webp
    IMG20211117215424.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar merhaba adetim 3 gün gecikti testlerim hep negatif hiç böyle gecikmezdi adet belirtim bile yok. Dün sabah test yaptım çıkmadı akşamında testim 1. Fotodaki gibiydi bekleme çizgiside olablr bilemem . Bgn erken gebelk testi aldım oda 2. Fotodaki gibi negatif pozitif olma durumu olurmu ümdimi kesmelimiyim?
İsterseniz bi kan verin geç döllenme olmuş olabilir Hakkınız da hayırlısı olsun ♥️

Back
X