Gebelik testi kızlar acil yardım

sorabilirmiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
21
3
1
31
Bir gebenin günlüğü gebelik testini yaptım regl yarın gözüküyor ilk önce beyaz bir çizgi çıktı 3. Dakikada daha sonra beyaz çizginin etrafı kırmızı oldu lütfen yardım edin

Eklentiler

• IMG_4211.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_4212.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4213.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4214.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 42
Bir gebenin günlüğü gebelik testini yaptım regl yarın gözüküyor ilk önce beyaz bir çizgi çıktı 3. Dakikada daha sonra beyaz çizginin etrafı kırmızı oldu lütfen yardım edin
Yarını bekle canım eğer olmazsan erken gebelik testi yap çıkarsa yine aynı şekilde direk kan ver en doğru sonuç öyle duruyorbi de herhangi bi belirtin var mı acaba

En son LH testi yapıyordum bir kere koyulaştı sonra günlerce silikleşmedi bende yumurta çatlamadı diye bıraktım, 2 gündür çok hafif adet sancıları vardı az önce sarı bir akıntı gelince bende daha önce hiç sarı akıntı gelmedi hep beyaz gelir lh testlerinin içinde gebelik testi vardı öylesine yaptım önce beyaz bir çizgi çıktı daha sonra kırmızı oldu şu an ikinci çizgi çok net gözüküyor ama içindeki beyazlığı anlayamadım

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 50
varsa gerçekten bana büyük bir sürpriz olur yaklaşık 1.5 yıldır deniyoruz geçen ay aşılama yaptık olmamıştı , şöyle ben bu aydan hiç ümitli değildim açıkçası geçen ay aşılama yapıp tutmayınca , bende şu an hiç belirti yok 2 gün önce kalçama ve bacaklarıma ağrı girmişti bir de iki gündür çok hafif regl ağrısı gelip gidiyor onun dışında bir belirti yoktu testi yapmadan önce sarı bir akıntı geldi bende normalde hiç sarı akıntı gelmez ondan şüphelenip test yaptım

Kızlar bugün kan testi verdim beta 159 çıkmış ama normal değer olarak gösteriyor 5 ve üstü gebelik değil miydi ?

Eklentiler

• IMG_4228.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar bugün kan testi verdim beta 159 çıkmış ama normal değer olarak gösteriyor 5 ve üstü gebelik değil miydi ?
Hayırlı olsun gebelik var basında yakalamışsınız bende 95’le öğrenmiştim. bir kaç hafta sonra keseyi de görürsünüz çok yormayın kendinizi, hemen folik asitinize başlayın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Çok teşekkür ederim , ama hiç inanamıyorum nedense olumsuz görmeye o kadar alışmışım ki

Siz kaçıncı günde 95 di , benim bugün beklenen regl günüm
Benimde beklenen günde 95’ti ama ben yurtdışındayım iki katı artış takibi yapmadılar bana 95 i görünce 2 hafta sonra keseyi görmeye çağırdılar. Siz beta artışınıza baktırın mutlaka Türkiye’de yaygın bir uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…