- 15 Ocak 2024
- 858
- En iyi cevaplar
- 1
- 239
- 23
- 36
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kızlar hcg içermeyen çatlatma iğnesi sonrası 8. Günüm test böyle ben mi görmek istediğim için görüyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istr bende o sankıde takılıp kalıyorumCanım sanki silik bir çizgi var![]()
Bende hafif gördüm gibiiyim ama çok erken zaten 11. Güne kadar bekleyebilirsen 11. Günü sabah test yap.Istr bende o sankıde takılıp kalıyorum![]()
Beklerım kuzum 15.de yapmam lazım normaldeBende hafif gördüm gibiiyim ama çok erken zaten 11. Güne kadar bekleyebilirsen 11. Günü sabah test yap.
Bunu söylememin sebebi aslında herkeste 6. Gün 7. Gün yerleşmiyor 10gün sürende var. Ben 9. Günümde test yapmıştım negatif çıkmıştı 2 gün sonra ameliyat olacaktım vajinada septum vardı. Gittim 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim eve geldim test yaptım pozitif çıktı. Kimyasal oldu ama bende de 11. Gün pozitif çıktı yani onun öncesinde çıkmadıBeklerım kuzum 15.de yapmam lazım normalde
Hemen çıktıysa vardır. Adetime 5 kala gece 10da 1 saatlik ıdrarla bu seklde çıktı Dr. Prüferdi. Ama laboquıck bebetime vs bazen böyle ckıyordu . Erken gebelik testi yapın yarın sbah bence bulabilirseniz awoxKızlar hcg içermeyen çatlatma iğnesi sonrası 8. Günüm test böyle ben mi görmek istediğim için görüyorum
Eki Görüntüle 3656948
11. Gün kaç çıkmıştı değerinBunu söylememin sebebi aslında herkeste 6. Gün 7. Gün yerleşmiyor 10gün sürende var. Ben 9. Günümde test yapmıştım negatif çıkmıştı 2 gün sonra ameliyat olacaktım vajinada septum vardı. Gittim 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim eve geldim test yaptım pozitif çıktı. Kimyasal oldu ama bende de 11. Gün pozitif çıktı yani onun öncesinde çıkmadı
6.61 çıkınca ameliyatım iptal edildi eve geldim testim böyle çıktı. Sonra yükseldi yükseldi düşmeye başladı11. Gün kaç çıkmıştı değerin
Teşekkür ederim, sağlıklı gebelik nasip olsun6.61 çıkınca ameliyatım iptal edildi eve geldim testim böyle çıktı. Sonra yükseldi yükseldi düşmeye başladı
İlginçtr ama ben awoxa guvenmıyorum 2-3 ay once 5 tanr awox yaptım hepsı sılık cıktı adet oldumHemen çıktıysa vardır. Adetime 5 kala gece 10da 1 saatlik ıdrarla bu seklde çıktı Dr. Prüferdi. Ama laboquıck bebetime vs bazen böyle ckıyordu . Erken gebelik testi yapın yarın sbah bence bulabilirseniz awox
Aslında cok erken yaptım sonuc 5 dakıkada cıkmadı kuruma da olabılır bılmıyorumBunu söylememin sebebi aslında herkeste 6. Gün 7. Gün yerleşmiyor 10gün sürende var. Ben 9. Günümde test yapmıştım negatif çıkmıştı 2 gün sonra ameliyat olacaktım vajinada septum vardı. Gittim 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim eve geldim test yaptım pozitif çıktı. Kimyasal oldu ama bende de 11. Gün pozitif çıktı yani onun öncesinde çıkmadı