• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Teşekkür ederim. Femara ve ovitrella çatlatma iğne tedavisi oldum kasıklarımda inanılmaz bir ağrı ve uyku hali vardır belirtilerimin arasında 7.günden itibaren negatifti test 10.günün akşamında testim pozitif çıktı bugün 12.gün
Teşekkür ederim cevabınız için❤😊 bende femara ve çatlatma iğnesi kullandım. İğnenin 7. Günü çatlamanın 5. Günü umarım bende de oluşur insan umut arıyor 🌸

Gözünüz aydın inşallah sağlıklı artış olur ve hamilesinizdir. Bizlerede dua etmeyi unutmayın. Benimde 4 gün var bir testim silik diğeri negatif emin olamıyorum erken diye beklicem mecburen

Gözünüz aydın inşallah sağlıklı artış olur ve hamilesinizdir. Bizlerede dua etmeyi unutmayın. Benimde 4 gün var bir testim silik diğeri negatif emin olamıyorum erken diye beklicem mecburen
Dualarım hepinizle güzel haberlerle karşılaşalım inşallah 🙏🏻💖

Dualarım hepinizle güzel haberlerle karşılaşalım inşallah 🙏🏻💖
Sağdakiler eski gebeliklerimden kalan testler çok incecik silik görüp kan verdiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim soldaki çok olanlarda 3 gündür yaptıgım testler bazılarında silik görüyor gibiyim emin olamadım beklemek çok yorucu ya

Eklentiler

• IMG_2785.webp
    IMG_2785.webp
    105,8 KB · Görüntüleme: 9
Sağdakiler eski gebeliklerimden kalan testler çok incecik silik görüp kan verdiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim soldaki çok olanlarda 3 gündür yaptıgım testler bazılarında silik görüyor gibiyim emin olamadım beklemek çok yorucu ya
Beklemek çok yorucu gerçekten allahım sabır versin hepimize🥺🙏🏻

Back
X