yok cnm,benim dünden bügüne bir pedin yarısı bile olmamış ya...sadece silerken oldu..bide boyle uzayan bişeyle beraber geldi biraz,bugun senle konuşmadan once tuvalete gittim ve iraz peçeteye oldu dedim tamam yavaş yavaş devamı gelir,sonrada bakım gelen giden yok
daha test yapamadım canlar yarın yapıcam inşallah dün ve bugün acaip sancı girdi göğsüme bide akıntım arttı bakalım yine çıkmazsa ne olurum bilmem
daha test yapamadım canlar yarın yapıcam inşallah dün ve bugün acaip sancı girdi göğsüme bide akıntım arttı bakalım yine çıkmazsa ne olurum bilmem
insallah yerlesmedir canim hala umut var, ama artik yarin gidip kan testi yaptir hic degilim sonuc ne olursa olsun kafan rahatlar
bugün 3. gün canım ama bilmiyorum ya ilk yapışta yoktuya sanki hala yokmuş gibi bi his var içimde
var kesin,umudumuz sensın artık tugceeeeeee
evet cnm..yarın akadar adetim gelmezse gidip yapacam,2 saat sonra da sonuçları alacam zaten,2-3 çiksada demeki daha yeni oluşuyor bebişim
Ay yeterki 0 cikmasin, cikmazda insallah umarim adetin gercektende kesilmistir ve gelen sadece yerlesme kanamasidir.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamam kuzular hadi gidiyo artık opuyorumnanaktan
vallah bugun akadar kaç test yaptım hiç 0 çikmamış 0.85 çikmıştı kaydirigubbakcemile3 yarın 0.90 çikar kesin kaydirigubbakcemile3
bizim referans 10´dan sonra basliyor yani asagisi gecerli degil. Belki daha emin olmalari icindir bilmiyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?