Cicekcim denemeye devam hala cift cizgiyi görmeye vaktin var, yüce rabbim evladini bagislar insallah
:Saruboceq::ecrin_bebek:
inşallah canım benim inşallahhhh hepimize yavrularımızı bağışlar güzel allahımmm :Saruboceq:
Ben biraz önce Danimarkadaki sayfalara baktim, bayaga bir faydasini gören oldugunu okudum. Hatta Gonal-F ve puregon kullanmalarina ragmen olmadigini ve sonra Menogon verildiginde gebe kaldiklarini okudum. Piyasada o kadar cok ilac varki, hepsinin amaci ayni olsada farkli fabrikalardan ciktigi icin isim farkli oluyor bide belki bünye meselesi yani birine iyi gelir digerine gelmez. Insallah faydasini görürsün belki bende kullanirim
Adetime 4 gwn kaldi test yaptim yine de neqatif her halde erken daha ne dersiniz?
walla erken herhalde çünkü bende 4 gün kala yaptım negatif 3 gün kala yaptım negatif bugün 2 gün var daha yapmadım:))))))
kimsi regli tarihi geçtikten sonra anlıyor canım idrar testlerine çokta güvenmemiz gerek malesef
Kızlar yeni tarihim 18 Temmuz....
Hadi bakalım hayırlısı olsun herkes için..
HEPINIZIN REGAIP KANDILI MÜBAREK OLSUN, BUGÜN 3 AYLARA GIRIYORUZ, BOL BOL DUA EDELIM ALLAHTAN HAYIRLI EVLAT NASIP ETMESINI ISTEYELIM. BU AKSAMI HERKES UMARIM IYI DEGERLENDIRIR:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?