laubali ben anlamadım senin işi yaa adetmi oldun erken değilmiydi yalnış hatırlamadıysam :S
selam kızlar....a.s.
bu gebelik testlerine verdiğim parayla bir tüp bebek daha yapardım valla.
ayrıca her ay yaşanan hayalkırıklığıda cabası.
allah en kısa zamanda yüzlerimizi güldürür inşallah ve işte o zaman son kez o testi kullanmayı nasip eder....:Saruboceq:
hala beklemedeyim anlıcağın başka çarem yok :bbo:
Insallah bekledigine degecek canim, kese varsa kalp atisinida duyacaksiniz bazen duyulmaya biliyor daha erken oldugu icin. Bence bosuna üzülüp icindeki bebegide üzme vakti zamani gelince sana el bile sallayacaktir, eminim simdiki telasiniz bosuna allah yar ve yardimciniz olsun canim. Yakinda kalp atisini duyduk diye sevincini bizimle paylasacagindan eminim.
Canım benim sorunum sadece kalp atışını duymak değil,daha kesede olup olmadığı belli değil deli gibi perşembeyi bekliyorum inş mutlu haberleri vereceğimkaçtım bb:1rolleyes:
naber kuzum,nasılsın...ya ben bugun çok kötüyüm ya...pervaneyı açik bıraktım yatarken,dün gece üşüdüm ya..kalkarken ateşimi ölçtüm 36.5 çiktı...peşinden gelıyorum ha kırmızı kartıyla beraber mafoldumben
bilmem ya,moralim bozuldu vallah,yarın sabah tekrar bakacam..eğer yükselme varsa iyi yoksa demeki kırmızılar gelecek :gitme: ya laubali bizim bebişim nezaman olacak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kizlar bu ay pressed kullanmaya karar verdim internetten siparis verecem yaninda 50 test ve 25 ovulasyon testi. Yaklasik 40 milyon hepsi. Ucuz degilmi sizcede? Türkiyede web site var Gitti G sizlerde oraya bakin ve paranizin cogu cebinizde kalsin :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?