ah ah inşallah bu ovulasyon testi doğru sonuç verir ve gebelik testinden da hassas olur,yoksa ben ayın 2nde yumurtladım,bugun ayın 13 yane bugune kadar bişey olmasaydı siliği boşver gölgesi bile çikmazdı
bak bir kız ne yazdı
arkadaşlar adetim yaklaşık 4 gün var çok akıntım gelmeye başlayınca yumurta akı gibi uzayan ovulasyon testi yapayım dedim meraktan.dün yaptığım silik çıktı bugün tekrar yaptım dayanamadım neredeyse aynı çıktı yarın yapsam tam iki çizgide denk koyulukta olacak sanki bu gidişle sizce bunun açıklaması nedir adete yakın bi dahamı yumurtluyorum
adetine 4 gün varken silik çiktı ertesi gün biraz koyulaştı,da benim adetime 5 gün var eğer ayın 17 nde gelirse,eğer ayın 20sinde gelirse ohooo 8 gün var
gebelik testi bişey çikmamış mafoldumben
Aynen bendede öyle olmustu, tam koyu ciktigi günün öncesi up uzun akintim gelmisti. Valla karisik bir olay, insallah böyle cikmasinin sebebi bebektir ama peki benim adetim neden test tam koyu oldugu ertesi gün geldi? Ne bilim valla acaba adet gelecegi zamanda böyle cikiyor veyahut her iki durumdami cikabiliyor?
evet ama o kız,sonra gitti gebelik testi yaptı ve hamileymış
ya bak görüyon mu,adet gelıyor biz dıyoz hamileyız
vallah canım bilmıyorum,ama ben bu testlere fazla güvenmıyorum,belki kandırıyor bize,ama o kadar araştırdık,sen danimarka sayfalarında be romanya sayfalarında,ah ahhh
cnm sen Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz İçin Paylaşım Alanı okudun mu hiç,ben sonuna kadar gittim,ve çoğü,bu testle adete yakınken çift çizgi çikmış yane 1tansi silik,ve sonradan hamile oldunu örenmişler...allah allah vallah kafam allah bulak oldu
21. gün 30. günde ovulasyon testi yapıp çift çizgi çıktığı için 30. 33. 34. 35 günlerde ovulasyon testi yaptım ve hep pozitif çıktı yani hamileymişim
bu test sonraki zamanlarda çift çıkarsa hamile oluyosun yani Allahın izniyle
herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?