Gebelik testi lütfen bir bakın

Nartanesi555

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
152
75
13
28
İyi akşamlar hanımlar,adetimi 1 gün geçti dün ve bugün birer test yaptım ama sadece bugünkini paylaşabileceğim.Bir bakar mısınız lütfen?

Eklentiler

• IMG-20191129-WA0014.webp
    IMG-20191129-WA0014.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 100
İnşallah rabbim en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder . Ben 1.5 yıl oldu o kadar çok istiyorum ki anne olmayı
Bu o kadar zorr ve garip bir şey ki eskiden ben böyle resimlere vs nasıl ya orada belli işte her şey bunun nesi şaibeli olabilir vs diyordum içimden hep.Bugun kendi başıma gelince çok çok daha iyi anladım insan herkesten bir medet umuyor.Testi görünce ben heralde hayal görmeye başladim falan dedim yani çünkü çok çok ince bir çizgi gerçekten çok zor

Tek
Tekrarladın mı canım sonuç nedir ?
Tekrarladim testte mi bir sorun var bende mi anlamadım negatif çıktı.Dün akşam da silik çizginin arkasına bir test daha yapmıştım 5-6 saat kadar sonra onda da çıkmadı.Sonra sabah gördüm onda ikinci çizgi çok belliydi ama sabaha kadar bekledi diye dikkate almadim.Sanirim hamile değilim

Tekrarladim testte mi bir sorun var bende mi anlamadım negatif çıktı.Dün akşam da silik çizginin arkasına bir test daha yapmıştım 5-6 saat kadar sonra onda da çıkmadı.Sonra sabah gördüm onda ikinci çizgi çok belliydi ama sabaha kadar bekledi diye dikkate almadim.Sanirim hamile değilim
Erken testler varmış ondan yapın olmadı. Onda da çıkmazsa yoktur canım demkki

Canım eğer adetin geçtiyse kan testi yap geçmediyse de stres yapma biraz bekle hakkında hayırlısı olur inşAllah ❤️

Back
X