- 29 Kasım 2019
- 152
- 75
- 13
- 28
- Konu Sahibi Nartanesi555
-
Pozitif görünüyor canım kan testi yap doğrula Allah gönlüne göre versinİyi akşamlar hanımlar,adetimi 1 gün geçti dün ve bugün birer test yaptım ama sadece bugünkini paylaşabileceğim.Bir bakar mısınız lütfen?
Teşekkürler amin inşallahPozitif görünüyor canım kan testi yap doğrula Allah gönlüne göre versin
Hamilesiniz hayırlı olsun inşallah bizde bir gün çift çizgiyi görebilirizİyi akşamlar hanımlar,adetimi 1 gün geçti dün ve bugün birer test yaptım ama sadece bugünkini paylaşabileceğim.Bir bakar mısınız lütfen?
Allah isteyen ve hakkıyla bakabilecek herkese nasip etsin inşallah o kadar istiyorum ki ben de ne zamandır bekliyorum,her zaman dualarimda isteyen herkese ver diyorumHamilesiniz hayırlı olsun inşallah bizde bir gün çift çizgiyi görebiliriz
Teşekkürler vakit ayırıp cevap verdiğiniz içinTestte hata yoksa bebek var..
Amin inşallah ne zamandır istiyosunuzAllah isteyen ve hakkıyla bakabilecek herkese nasip etsin inşallah o kadar istiyorum ki ben de ne zamandır bekliyorum,her zaman dualarimda isteyen herkese ver diyorum
2 yıl oldu yaklaşıkAmin inşallah ne zamandır istiyosunuz
Rica ederim..ALLAH buyutmek nasip etsinTeşekkürler vakit ayırıp cevap verdiğiniz için
İnşallah rabbim en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder . Ben 1.5 yıl oldu o kadar çok istiyorum ki anne olmayı2 yıl oldu yaklaşık
Bu o kadar zorr ve garip bir şey ki eskiden ben böyle resimlere vs nasıl ya orada belli işte her şey bunun nesi şaibeli olabilir vs diyordum içimden hep.Bugun kendi başıma gelince çok çok daha iyi anladım insan herkesten bir medet umuyor.Testi görünce ben heralde hayal görmeye başladim falan dedim yani çünkü çok çok ince bir çizgi gerçekten çok zorİnşallah rabbim en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder . Ben 1.5 yıl oldu o kadar çok istiyorum ki anne olmayı
Hayırlı uğurlu olsun hamilesiniz test yanlış değildir diye düşünüyorum aynisi bende de oldu sonuc hamileyim rabbim herkese nasip etsinİyi akşamlar hanımlar,adetimi 1 gün geçti dün ve bugün birer test yaptım ama sadece bugünkini paylaşabileceğim.Bir bakar mısınız lütfen?
Hayırlı olsun adette geçmiş. Teste pozitif çıkmış. Hayırlı olsun inşAllah siz kan vererek garantileyim..İyi akşamlar hanımlar,adetimi 1 gün geçti dün ve bugün birer test yaptım ama sadece bugünkini paylaşabileceğim.Bir bakar mısınız lütfen?
İnşallah öyledir bugün kan verip teyit edeceğim inşallahHayırlı uğurlu olsun hamilesiniz test yanlış değildir diye düşünüyorum aynisi bende de oldu sonuc hamileyim rabbim herkese nasip etsin
Tekrarladın mı canım sonuç nedir ?Teşekkürler amin inşallahyarın testi tekrarlayacagim inşallah sabah ilk idrarla
Tekrarladim testte mi bir sorun var bende mi anlamadım negatif çıktı.Dün akşam da silik çizginin arkasına bir test daha yapmıştım 5-6 saat kadar sonra onda da çıkmadı.Sonra sabah gördüm onda ikinci çizgi çok belliydi ama sabaha kadar bekledi diye dikkate almadim.Sanirim hamile değilimTek
Tekrarladın mı canım sonuç nedir ?
Erken testler varmış ondan yapın olmadı. Onda da çıkmazsa yoktur canım demkkiTekrarladim testte mi bir sorun var bende mi anlamadım negatif çıktı.Dün akşam da silik çizginin arkasına bir test daha yapmıştım 5-6 saat kadar sonra onda da çıkmadı.Sonra sabah gördüm onda ikinci çizgi çok belliydi ama sabaha kadar bekledi diye dikkate almadim.Sanirim hamile değilim
Artık kendimi gebe değilim diye alıştirdim ne yapayım artık test yapmamaya karar verdim hakkımda hayırlısı olsun zamanı değildir belki deErken testler varmış ondan yapın olmadı. Onda da çıkmazsa yoktur canım demkki
Canım eğer adetin geçtiyse kan testi yap geçmediyse de stres yapma biraz bekle hakkında hayırlısı olur inşAllahTekrarladim testte mi bir sorun var bende mi anlamadım negatif çıktı.Dün akşam da silik çizginin arkasına bir test daha yapmıştım 5-6 saat kadar sonra onda da çıkmadı.Sonra sabah gördüm onda ikinci çizgi çok belliydi ama sabaha kadar bekledi diye dikkate almadim.Sanirim hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?