Gebelik Testi Lutfen Yardim :(

Mucizeglck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
34
18
3
Merhabalar 1 yildir hamile kalmaya calisiyorum. Esimde varikosel cikti bende polikistik over var bu ay asilama yapacagiz derken regl donemim 1 hafta gecikti. Sabah kan aldirdim sonra dayanamadim test aldim ama test cok silik cikti :( Test sonucunu yarin alacagim ama dayanamadim. Benim gibi olan var mi?

Eklentiler

• 20170424_140148-1.webp
    20170424_140148-1.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 160
Benimki bukadar bile değildi çok silikti. Sen hamilesin bu teste göre gözün aydın için rahat olsun.

Gebelik başlı başına mucize zaten Allah ol derse olur. Maşallah Allah tamamına erdirsin amin.

Benimde böyleydi gözün aydın canım kan testi yaptır hemen çıkar Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah

bu teste göre hamişsin güzelim. değer de 100 civarı bence :KK66::nazar:

Canım benımde ilk kızımda boyleydi hormon daha yenı yenı salgılanmaya basladıgında boyle oluyo Allah sevıncını yarıda bırakmasın ınsallah hayırlı olsun sonucuda bızlere yaz mutlaka

Canım benımde ilk kızımda boyleydi hormon daha yenı yenı salgılanmaya basladıgında boyle oluyo Allah sevıncını yarıda bırakmasın ınsallah hayırlı olsun sonucuda bızlere yaz mutlaka[/QUOTE

Amin insallah hayirli haberler veririm yarin oglen alacagim sonucumu ama regl agrisigidip gelmeye devam ediyor birde hic belirtinin olmamasi kafami bulandiriyor. Bulanti vs hicbirsey yok :(

Oyy maşallah.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım.Desene Can parçan geliyor.:halay:

Back
X