gebelik testi marka değişikliği

ynbng

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
15
0
16
29
kızlar dün productor diye bi marka aldım silik çizgi çıktı. bugun baska marka aldım cıkmadı neden olur..

kızlar dün productor diye bi marka aldım silik çizgi çıktı. bugun baska marka aldım cıkmadı neden olur..
Productor testinde çok fazla hatalı şikayeti var. Kaset test yapmanı öneriyorum erken gebelik testleri yanıltıyor genelde

Productor erken gebelik testi oluyor genelde diğer yaptığın test normal testse belki onda çıkmamıştır. Adetin gecikti mi yoksa daha var mı? Emin olmak için kan ver varsa mutlaka çıkar

Bendede yalancı cizgi cıkmıstı. Yani gebe deildim. Iyi bir markanın takliti gibi bu test.predictor pahalı olanı ben yanılsayarak o sanıp.almıstim sevincim kursağımda kalmıstı.

Bendede yalancı cizgi cıkmıstı. Yani gebe deildim. Iyi bir markanın takliti gibi bu test.predictor pahalı olanı ben yanılsayarak o sanıp.almıstim sevincim kursağımda kalmıstı.
Bende yeni test yaptım erken gebelikde kaset testte ikiside aynı çıktı kan sonucu bekliyorum mesela

Productor erken gebelik testi oluyor genelde diğer yaptığın test normal testse belki onda çıkmamıştır. Adetin gecikti mi yoksa daha var mı? Emin olmak için kan ver varsa mutlaka çıkar
hayır gecikmem olmadı daha.. ben dayanamayıp test yaptım. kasıklarımda dolgunluk hissi batma agrı bel uyusuklugum var

predictor aldım ben de dün. silik çizgi çıkan oydu. bugun baska marka aldım onda cıkmadı

predictor aldım ben de dün. silik çizgi çıkan oydu. bugun baska marka aldım onda cıkmadı
Ben predictor sanarak prodoktor almıstım..bende yanlıs sonuç gösteren prodoktordü. Rabbim gönlünüze göre versin

Çünkü prodoctor hatali ne zaman yapsam silik ikinci testi kanım negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…