Sabah test yapsan daha iyi olur canım .4 gün adet gecikmem var. Tam diyorum adet olmuşum ama beyaz bazende su gibi akıntı gelmiş. Sol kasığımda da iğne batar tarzda ağrı oluyor. Adet günü test yapmıştım negatif çıktı. Şimdi test yapsam çıkar mı yoksa sabah mı test yapmalıyım
Teşekkür ederim. İşte meraktan sordum belki dedim akşam yapıp doğru sonuç alan vardırSabah test yapsan daha iyi olur canım .
Aslında olabilir ama sabah ki idrarla garanti oluyorTeşekkür ederim. İşte meraktan sordum belki dedim akşam yapıp doğru sonuç alan vardır
Benimde 2 gün gecikmem oldu ama bendede negatif çıktıSabah test yapsan daha iyi olur canım .
Geç döllenme olabilir veya mevsimsel gecikme olabilir inşallah geç döllenmedirBenimde 2 gün gecikmem oldu ama bendede negatif çıktı
Umarım öyledir.Geç döllenme olabilir veya mevsimsel gecikme olabilir inşallah geç döllenmedir
İnşAllahİnşallah geç döllenmedir
Siz ne zaman test yaptınız pekiGeç döllenme olabilir veya mevsimsel gecikme olabilir inşallah geç döllenmedir
Ben bugün test yaptım ama emin değilim kuruma çizgisi gibi de duruyor çatlamanın 9.günğ yarın bidaha yapıcam nasipseİnşAllah
Siz ne zaman test yaptınız peki
İnşAllah hamilesindirBen bugün test yaptım ama emin değilim kuruma çizgisi gibi de duruyor çatlamanın 9.günğ yarın bidaha yapıcam nasipse
Hayırlısı olsun inşallahİnşAllah hamilesindir
Senin gibiyim bende bat 4 ocak ama daha gelen giden yok 2 gün önce kan verdim negatif çıktı inşallah geç döllenmedirKızlar selam sonlanan adet tarihim 6 Aralık Reglim 9 gün gecikti bat 4 Ocaktı 3 ocakta birlikte olduk reglim 1 veya 2 gün aksar en fazla ama 9 gün oldu doktora gittim 9 Ocakta beta negatif çıktı ve adet söktürücü verdi geç döllenme olabilir mi eğer olduysa tekrardan ne zaman gidebilirim doktora Bu arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ama geçti göğüs hassasiyeti var ve sağ yumurtalığım da hafif ama farkedilir bir şişlik var lütfen bana yardımcı olun stresli geçen bir sürecim olmadı ilaç da kullanmadım
Benim 4. Güne kadar negatifti 5. Gün erken gebelik testinde pozitif gördüm kan verdiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?