Gebelik testi ne zaman yaptınız

kardelen555

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
37
15
8
32
30 günde bir adet oluyorum bu ay 13. Gün ovulasyon testinde pik oldu şuan tam 15 gün geçti üzerinden 28.gün sizce beklenen adet tarihini mi beklemeliyim yoksa 15 gün olduğu için test mi yapmalıyım ilk bebeğimi maalesef kalbi durduğu için kaybettim 2 ay denedim ama maalesef olmadı ovulayon testinden pik görünen günden 14 gün sonra kesin adet olunuyor mu

30 günde bir adet oluyorum bu ay 13. Gün ovulasyon testinde pik oldu şuan tam 15 gün geçti üzerinden 28.gün sizce beklenen adet tarihini mi beklemeliyim yoksa 15 gün olduğu için test mi yapmalıyım ilk bebeğimi maalesef kalbi durduğu için kaybettim 2 ay denedim ama maalesef olmadı ovulayon testinden pik görünen günden 14 gün sonra kesin adet olunuyor mu
Erken gebelik testlerinden alip yapabilirsin suan canim ama yinede sonuca guvenme regl donemini bekle derim yada kan ver en garantisi

14 gün sonra kesin adet oluncak diye bı şey yok da. Ama eğer döllenmişse bence şuan erken gebelik testinde görülür

Her ay yumurtlama değişe bilir. Kesin yumurtlama zamanini biliyorsan onceki adet gunune gore degil yumurtlama gunune gore yeni adet tarihin belirlenir. Ustunden 15 gun geçmiş. Az da olsa çika bilir. Bence test icin uygun bir gun

Her ay yumurtlama değişe bilir. Kesin yumurtlama zamanini biliyorsan onceki adet gunune gore degil yumurtlama gunune gore yeni adet tarihin belirlenir. Ustunden 15 gun geçmiş. Az da olsa çika bilir. Bence test icin uygun bir gun
Teşekkür ederim yorumunuz için içimden bi ses yap bi test diyor ama işte negatif görmekte artık çok üzüyor

Kesin yumurtlama olan tarihinden tam 14 gun sonda adet olunur. Eger adet gelmediyse kan testi yapin. Buyuk ihtimal hamilelik var

Negatifiyle pozitifiyle hayat devam ediyor. Korkmayin. Her ay yeni umuttur. Adet de olmamişsiniz aslinda umut var. Hayirlisi. Guzel haberlerini bekliyoruz
Çok haklısınız teşekkür ederim inşallah güzel haberler paylaşabilirim çok istiyorum ilk bebeğimi kaybettiğimde çevremdeki yorumlar yüzünden kendimi çok zor topladım şimdi yine neden yok soruları artık çok üzüyor inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🤲🏻

30 günde bir adet oluyorum bu ay 13. Gün ovulasyon testinde pik oldu şuan tam 15 gün geçti üzerinden 28.gün sizce beklenen adet tarihini mi beklemeliyim yoksa 15 gün olduğu için test mi yapmalıyım ilk bebeğimi maalesef kalbi durduğu için kaybettim 2 ay denedim ama maalesef olmadı ovulayon testinden pik görünen gün
İnşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim 🌸
Rica ederim. İnsallah guzel haberlerinizi bekliyorum. Ben hissettim biraz da 🥰

Adetimden 1 hafta önce yaptım. Üstelşk erken gebelik testi değildi normal testti. Yinede çok belirgin bir şekilde pozitifti.

Back
X