- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 30
- Konu Sahibi Aysegul6712
Adete 3 gün kala yaptığım artımed kaset testte negatif çıktı. Negatifi görüp pozitife dönen var mı ? Yoksa kesin gebelik yok mu demeliyiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gecikmesi olmadan bişey demek mümkün değil adetin 7 ile 10 gün gecikmesi lazım kesin sonuç için yada kan testi verinAdete 3 gün kala yaptığım artımed kaset testte negatif çıktı. Negatifi görüp pozitife dönen var mı ? Yoksa kesin gebelik yok mu demeliyiz.
Acaba bu kuruma cizgisi mi yoksa silik pozitif mi?Adet gecikmesi olmadan bişey demek mümkün değil adetin 7 ile 10 gün gecikmesi lazım kesin sonuç için yada kan testi verin
Kaç dakika da çıktı sonuçAcaba bu kuruma cizgisi mi yoksa silik pozitif mi?
Yaptım başında 3 dk falan bekledim negatif görüp olduğu yerde öylece bırakıp içeri gittim tam hatirlamiyorum ama yaklaşık 1 saat sonra basına gittim atmak için böyle gördüm. O sonuç kaç dakikada çıktı bir fikrim yok malesef ki. Suya tuttum kuruma çizgisi mi acaba diye ama silinmedi. :)Kaç dakika da çıktı sonuç
Koruma cizgisi olabilir emin olmak için tekrarlayin hem baya sılık çıkmış emin olursunuzYaptım başında 3 dk falan bekledim negatif görüp olduğu yerde öylece bırakıp içeri gittim tam hatirlamiyorum ama yaklaşık 1 saat sonra basına gittim atmak için böyle gördüm. O sonuç kaç dakikada çıktı bir fikrim yok malesef ki. Suya tuttum kuruma çizgisi mi acaba diye ama silinmedi. :)
Adet gününüze kadar tekrarlayın koyulaşırsa hamilesinizdir zatenAdete 3 gün kala yaptığım artımed kaset testte negatif çıktı. Negatifi görüp pozitife dönen var mı ? Yoksa kesin gebelik yok mu demeliyiz.
Canım gebeysen eğer illa 5 liralık testlerde bile saniyesine çıkıyor adet geçince. Bi dönem tüm testleri denemiştim adet gecikince insan beklenti içinde olunca kafayı yiyecek gibi oluyor.Adete 3 gün kala yaptığım artımed kaset testte negatif çıktı. Negatifi görüp pozitife dönen var mı ? Yoksa kesin gebelik yok mu demeliyiz.
Aynı markadan daha önce 3 kez yaptım kuruma çizgisi çıkmadı. Hatta bitanesin dün yaptım copten alıp baktım onda da böyle çizgi yok. Bir tek bunda çıktı. Bakalım hayırlısı.Koruma cizgisi olabilir emin olmak için tekrarlayin hem baya sılık çıkmış emin olursunuz
Allah gönlüneze göre versin inşallahAynı markadan daha önce 3 kez yaptım kuruma çizgisi çıkmadı. Hatta bitanesin dün yaptım copten alıp baktım onda da böyle çizgi yok. Bir tek bunda çıktı. Bakalım hayırlısı.
Sonucunuz ne oldu acabaAdete 3 gün kala yaptığım artımed kaset testte negatif çıktı. Negatifi görüp pozitife dönen var mı ? Yoksa kesin gebelik yok mu demeliyiz.
Merhaba regl oldum bu aySonucunuz ne oldu acaba