Gebelik testi negatif olup pozitife dönen var mı ?

Aysegul6712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.145
562
123
30
Adete 3 gün kala yaptığım artımed kaset testte negatif çıktı. Negatifi görüp pozitife dönen var mı ? Yoksa kesin gebelik yok mu demeliyiz.

Adete 3 gün kala yaptığım artımed kaset testte negatif çıktı. Negatifi görüp pozitife dönen var mı ? Yoksa kesin gebelik yok mu demeliyiz.
Adet gecikmesi olmadan bişey demek mümkün değil adetin 7 ile 10 gün gecikmesi lazım kesin sonuç için yada kan testi verin

Kaç dakika da çıktı sonuç
Yaptım başında 3 dk falan bekledim negatif görüp olduğu yerde öylece bırakıp içeri gittim tam hatirlamiyorum ama yaklaşık 1 saat sonra basına gittim atmak için böyle gördüm. O sonuç kaç dakikada çıktı bir fikrim yok malesef ki. Suya tuttum kuruma çizgisi mi acaba diye ama silinmedi. :)

Koruma cizgisi olabilir emin olmak için tekrarlayin hem baya sılık çıkmış emin olursunuz

Canım gebeysen eğer illa 5 liralık testlerde bile saniyesine çıkıyor adet geçince. Bi dönem tüm testleri denemiştim adet gecikince insan beklenti içinde olunca kafayı yiyecek gibi oluyor.

Koruma cizgisi olabilir emin olmak için tekrarlayin hem baya sılık çıkmış emin olursunuz
Aynı markadan daha önce 3 kez yaptım kuruma çizgisi çıkmadı. Hatta bitanesin dün yaptım copten alıp baktım onda da böyle çizgi yok. Bir tek bunda çıktı. Bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…