Gebelik testi okuma

Valla bu ay hiç takmadım gebeliği. Özellikle uğraşmadım da ama bilmiyorum. Hayırlısı inşallah 😞😌
😍 Güzel haberler verirsin insAllah iki gün sonra testi yenile canım mümkünse gebelik varsa HCG değeri artacağı için daha belirgin çıkar

Allahtan ümit kesilmez, hayırlısıysa ol der olur. Ümidi asla kaybetme. Ama bat a kadar beklemekte fayda var. Yanılmanı istemem. Hayal kırıklığı çok zor.
1 sene oldu daha evleneli ama insan isteyip de olmayınca gerçekten zor. Hayat kırıklığını ben de yaşadım. En hayırlı zamanda en hayırlısıyla gelir Allah’ın izni ile. Takmıyorum artık pek

1 sene oldu daha evleneli ama insan isteyip de olmayınca gerçekten zor. Hayat kırıklığını ben de yaşadım. En hayırlı zamanda en hayırlısıyla gelir Allah’ın izni ile. Takmıyorum artık pek
İsteyen herkese nasip etsin Allahım. Sabır 💜

😍 Güzel haberler verirsin insAllah iki gün sonra testi yenile canım mümkünse gebelik varsa HCG değeri artacağı için daha belirgin çıkar
Valla adet tarihini beklerim artık. Şimdiye kadar belki 20 kere test yapmışımdır. En ufak bir şeye ümitlenip test yaptım. Artık yapmam yani. Bekleyeyim bakayım bir daha 😊

Back
X