M meyasd Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2025 6 0 1 25 Pazartesi 18:08 Konu Sahibi Konu Sahibi meyasd #1 bugün çatlatma iğnemin 17. Günü ve test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim Eklentiler IMG_2101.webp 103,3 KB · Görüntüleme: 30
I incibusra Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 348 37 13 26 Pazartesi 18:10 Konu Sahibi Konu Sahibi meyasd #2 meyasd .!.: bugün çatlatma iğnemin 17. Günü ve test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim Genişletmek için tıkla... Net şekilde pozitif gözüküyor ama çatlama iğnesi sonrası nasıl oluyor bilemiyorum bence kan testi vermelisin
meyasd .!.: bugün çatlatma iğnemin 17. Günü ve test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim Genişletmek için tıkla... Net şekilde pozitif gözüküyor ama çatlama iğnesi sonrası nasıl oluyor bilemiyorum bence kan testi vermelisin
duzelicezinsallah Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2023 72 11 18 32 Pazartesi 18:13 Konu Sahibi Konu Sahibi meyasd #3 meyasd .!.: bugün çatlatma iğnemin 17. Günü ve test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim Genişletmek için tıkla... Umutlandırmak istemem ama sanırım hamilesin hemen kan ver bence
meyasd .!.: bugün çatlatma iğnemin 17. Günü ve test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim Genişletmek için tıkla... Umutlandırmak istemem ama sanırım hamilesin hemen kan ver bence
E endoluhayalperest Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2025 56 16 3 27 Salı 20:25 Konu Sahibi Konu Sahibi meyasd #4 meyasd .!.: bugün çatlatma iğnemin 17. Günü ve test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim Genişletmek için tıkla... Bence hamilesiniz İnşallah kan testiniz de çok güzel gelir
meyasd .!.: bugün çatlatma iğnemin 17. Günü ve test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim Genişletmek için tıkla... Bence hamilesiniz İnşallah kan testiniz de çok güzel gelir
anaolcaminsallah Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2025 15 2 1 24 Bugün 08:09 Konu Sahibi Konu Sahibi meyasd #5 meyasd .!.: bugün çatlatma iğnemin 17. Günü ve test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim Genişletmek için tıkla... Merhaba kan verdiniz mi sonuç nedir
meyasd .!.: bugün çatlatma iğnemin 17. Günü ve test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim Genişletmek için tıkla... Merhaba kan verdiniz mi sonuç nedir
ozgeanne Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2024 558 164 23 26 Bugün 10:18 Konu Sahibi Konu Sahibi meyasd #6 meyasd .!.: bugün çatlatma iğnemin 17. Günü ve test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hamilesiniz hayırlı olsun tebrik ederimmm iğnenin etkisi çoktaaann geçmiş oluyor 17 günde
meyasd .!.: bugün çatlatma iğnemin 17. Günü ve test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hamilesiniz hayırlı olsun tebrik ederimmm iğnenin etkisi çoktaaann geçmiş oluyor 17 günde