Ovitrelle sonrası gebelik testi

Korkumu da yenemiyorum ki yarın sabah da test yapicam
Sonra kan vericem ama şu an adet olacak gibi ağrılarım var geldi gelecek sanki
Âdetle hamilelik belirtileri çok benziyormuş canım merak etme.Arkadaşımda hep adet olcam diye bekliyordu sonra hamile olduğunu öğrendi.Bende de şimdi ciddi bel,kalça,kasık ağrıları var bilmiyorum artık inşallah hamileyizdir kuzum bende 15i ovitrelle vuruldum 17si yumurtlama testim pikti ilk kez net gördüm pcosluyum çünkü.Şuanda da beklemedeyim bakalım çok ince silik çizgi çıkıyor testte bir kaç gün sonra tekrar yapcam sende gönlünü ferah tut kuzum var bence senin yarında bak ona göre git kan ver için rahat olsun

Bende pcosum 3.5 senedir anne olmayı bekliyorum gece3 de uyandım çişime sabaha kadar tuttum 5 te kalkıp test yaptım catliycaktim🤣😂 kocam 40. Rüyasında ölüyorum stresten

Bende pcosum 3.5 senedir anne olmayı bekliyorum gece3 de uyandım çişime sabaha kadar tuttum 5 te kalkıp test yaptım catliycaktim🤣😂 kocam 40. Rüyasında ölüyorum stresten
Ay bende öyle gece kalktım aşırı çişim var dedim yat sabah test yapcan çiş lazım 🤣🤣🤭kocaların rahatlığından istiyorum valla.Bir de hani çizgi demeleri yok mu kafayı yiyorum 🤣

dünde diyorum çok stresliyim sen ne rahatsın , herşey bende oluyor sen sormuyosun bile dedim, sende ne oluyor mesela diyor :KK11:ağrı sızı stres kaygı , uykusuzluk heyecan ümit arayışı iğneler hap daha ne olsun yani kadını kadından başkası anlamaz bacım

dünde diyorum çok stresliyim sen ne rahatsın , herşey bende oluyor sen sormuyosun bile dedim, sende ne oluyor mesela diyor :KK11:ağrı sızı stres kaygı , uykusuzluk heyecan ümit arayışı iğneler hap daha ne olsun yani kadını kadından başkası anlamaz bacım
Aynen öyle gerçekten kuzum bilmiyorum bizim daha zor bekleyişimiz gerçekten inşallah Rabbim bizimde bu ay sevinmemizi nasip etsin bugün doğum günüm inşallah bu dileğim kabul olur 🙏🏻🫶🏻Benim testlerimde ilk dakikalarda çok ince çizgi çıkıyor ama bende bilemedim kuzum ya bi umut bekliyoruz bakalım
IMG_0326.webp

Eklentiler

• IMG_0321.webp
    IMG_0321.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 10
İlk olarak iyi ki doğdunnnnnn, yeni yaşın sana annelik ve minik civcivler getirsin , 2 li test 13. gün testi mi

İlk olarak iyi ki doğdunnnnnn, yeni yaşın sana annelik ve minik civcivler getirsin , 2 li test 13. gün testi mi
Çok teşekkür ederim amin balım.Ovitreye göre evet ama yumurtlamaya göre hesaplarsam 10.gün falan kuzum

he o zaman endişelenme çünkü ovitrelle etkisi ile önce koyu sonra silik sonra gebelik için tekrar koyulaşıyormuş, göğüs ucu hassasiyetin oldu mu acaba , bi de uzanırken kramp gibi ağrı falan

he o zaman endişelenme çünkü ovitrelle etkisi ile önce koyu sonra silik sonra gebelik için tekrar koyulaşıyormuş, göğüs ucu hassasiyetin oldu mu acaba , bi de uzanırken kramp gibi ağrı falan
Göğüs hassasiyetim şuan yok bitanem ama uzanırken falan belime ya da karnın altına kramp giriyor.Özellikle çok ayakta kalmak beni bu aralar mahvediyor.Eşim diyorki noluyor niye nefesi afedersin g*tünden alıyorsun diyor 🤣🤣Bilmiyorum kendime sanki ağır geliyorum gibi diyorum 😂

:D ne kaaaa ayıp enişte bey, ben bugün adet ağrısı gibi yerimde oturamıyorum offf

ya kızlar siz konuşunca bi heveslendim heyecanlandım. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız :) acaba ben de mi bi test yapsam bugün adet döngümün 25. günü, yorum yapar mısınız doğru bir sonuç alabilir miyim?

ya kızlar siz konuşunca bi heveslendim heyecanlandım. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız :) acaba ben de mi bi test yapsam bugün adet döngümün 25. günü, yorum yapar mısınız doğru bir sonuç alabilir miyim?
Erken gebelikte belki çıkabilir aşkım ama biraz beklemek daha iy sanki bilemedim az bi çizgi çıktı mesela bende o daha çok aklımı karıştırdı 😂 ayın 31 i benim adet tarihim gözüküyor bende o gün tekrarlıcam

off bende prodoctor erken gebelikle baktım, bugün kargodan awox gelecek onla tekrarlayacağım sabah da silik çıkarsa yarın akşam kan vereceğim

Back
X