Gebelik testi/ovü testi kızlar yardım

roofcat

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
641
Arkadaşlar herkese merhaba, bu konuyu açmak için bugün hesabımı açtım daha öncesinde forumları okuyordum sadece. BAT üç gün gecikti bugün innovita gebelik testi yaptım daha ilk saniyelerden belirgin çizgi çıktı, fotoğrafını ekliyorum. Sonrasında elimde üç farklı markanın ovülasyon testi vardı onları da yapayım dedim, bazı arkadaşlar o testlerle de gebelik yakalayabilmiş. Babyfest bir gebenin günlüğü ve innovita lh testi son olarak hcg gebelik testi sıralı olarak ekliyorum. Tüm testlerde çizgiler ilk saniyelerde çıktı. Innovita yalancı pozitif verebiliyormuş ama bu kadar net çizgide verir mi? Emin olamama sebebime gelince 1 yıldır deniyoruz bu ay bir kere öylesine bi zamanda değerlendirdik, ihtimal veremiyorum hala o sebeple size danışmak istedim. Sevgiler yorumlara şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• IMG_4579.webp
    IMG_4579.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_4582.webp
    IMG_4582.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 42
Bal gibi hamilesin 🌸 bayağı koyu testin, muhtemelen hcg yüksektir. Kan testi vermelisin 🙏

Bal gibi hamilesin 🌸 bayağı koyu testin, muhtemelen hcg yüksektir. Kan testi vermelisin 🙏
Merhabalar, cevabınız için çok teşekkür ederim🙏🏻 hala inanmakta zorluk çekiyorum kan testi vermeye korkuyorum, birkaç gün içinde vereceğim, umarım yalancı pozitif gibi bir şey yoktur çok şaşkınım 🌸

Peki bu sonuc

Eklentiler

• 1000649886.webp
    1000649886.webp
    29 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba arkadaşlar, kan testi verdim, sonuç pozitif. Testler beni yanıltmadı paylaşmak istedim 🌸🌸
IMG_4584.webp

Back
X