Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi pozitif beta hcg kaçtır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Salı gunu kan vermeye gideceğim, bi ay once kimyasal gebelik yaşadığım için biraz tedirginim. Bu şekilde silik bir çift çizgi beta da kaç değeri verir? Siz kac ile gebeliginizi ogrendiniz?

Cuma/ ctesi / en alttaki bugün testim

Eklentiler

• IMG20210725151827.webp
    IMG20210725151827.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 156
🥰🥰😍 Çok güzel canım kan ver sanırım hamilesin ..hatta ben seni aşılamadan hatırlıyorum inşallah bu kez nasip olu4 sana 💚🤲🏻
Kuzum salı gunu gideceğim kana doktor beklenen adet tarihim pzt, sali gel bakalim dedi. İki aşılama olumsuz oldu, gecen ay kimyasal ve bu ay ki gebelik hiçbir tedavi yapmadim nasip oldu

Hayırlı olsun insaAllah sağlıklı bir gebeliktir 🥰 benin en alttakiyle aynıydı aynı gün kan verdim 1063 dü
Maşallah 😍 kuzum 11 temmuz yumurtlamayi gördüm, ben daha düşük bekliyorum ama saliya kadar nolur bilmem. Hala silik çünkü kaset testlerde

Kuzum salı gunu gideceğim kana doktor beklenen adet tarihim pzt, sali gel bakalim dedi. İki aşılama olumsuz oldu, gecen ay kimyasal ve bu ay ki gebelik hiçbir tedavi yapmadim nasip oldu
Gözünüz aydın🥰🤲🏻 Sadece ovülasyon günlerinizi mi değerlendirdiniz.Takviye birşey kullandınız mı🤗

Kuzum Allah razı olsun. İki aşılama yaptirdim negatif olmadı. Nisanda diyestiyene başladım 7 kilo verdim kendiliginden gebe kaldim, glifor ve gynositol kullanıyorum. Kimyasal oldu. Bir ayda bi 7 kilo daha verdim simdi kimyasal ustune yine gebeyim inşallah 🙏 bu sefer saglikla olur da❤️ sadece glifor ve gynositol folikasiti kullandim yani bide sağlıklı beslenme ve kilo verdim. O kadar
Gözünüz aydın🥰🤲🏻 Sadece ovülasyon günlerinizi mi değerlendirdiniz.Takviye birşey kullandınız mı🤗

İnan çok sevindim şükürler olsun Rabbimize .😍 Allah'ın izni ile gör bak çok güzel sonuç çıkacak ve nasip olacak bukez nasip olacak 💚🤲🏻🥰 emeklerini çok iyi hatırlıyorum ben ismimi değiştim belki hatirlamazsin rya3592 idi :) aşılama benim nasip olmuştu , bak şükürler olsun ki gecikmeden güzel haber nasip oldu sana 😍

İnan çok sevindim şükürler olsun Rabbimize .😍 Allah'ın izni ile gör bak çok güzel sonuç çıkacak ve nasip olacak bukez nasip olacak 💚🤲🏻🥰 emeklerini çok iyi hatırlıyorum ben ismimi değiştim belki hatirlamazsin rya3592 idi :) aşılama benim nasip olmuştu , bak şükürler olsun ki gecikmeden güzel haber nasip oldu sana 😍
Hatirlamaz olur muyum biliyorum seni tabiki 😍 inşallah nasip olur ne diyeyim, beklemekten baska care yok 😬
Senin nasil gidiyor peki, son durumlar ne🥰

Back
X