- 25 Şubat 2025
- 87
- 19
- 3
- 22
- Konu Sahibi masalquinn
-
9 gün zaten gecikmiş var görünüyor sağlık ocağı yakında sabahtan kan verKızlar reglım 9 gün geçikti 4.günü test yaptım aşırı hafif çıktı pek emin olamadım.2,3 gün somra erken gebelik testi aldım anında iki çizgi çıktı ama oda hafifti ve bugün akşam kaset test alıp tekrar yaptım negatif sizce gebe miyim neden böyle oldu. Çok üzgünüm
Bilerek gitmiyordum bekliyordum ama öyle yaşayım olmazsa9 gün zaten gecikmiş var görünüyor sağlık ocağı yakında sabahtan kan ver
Son durumunuz nedir acaba? Bende buna benzer bir durum yaşıyorum da şuanBilerek gitmiyordum bekliyordum ama öyle yaşayım olmazsa
Gittim hastaneye kan verdim gebelik yok dediler regl için verdikleri ilacıda kullanmadım akışına bıraktımSon durumunuz nedir acaba? Bende buna benzer bir durum yaşıyorum da şuan
Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin AMİNGittim hastaneye kan verdim gebelik yok dediler regl için verdikleri ilacıda kullanmadım akışına bıraktım
Bende şuan aynı durumdayim sizinle gecimemim 9.gunu adetime 6 gün varken birliktelik yaşadık normalde senelerdir o şekilde korunuyoruz ama bu ay adetim gelmedi 9 gün oldu tık yok belimde ve sol kasığımda baya ağrım oluyor gelmiyor ama erken gebelik testi pozitif kan testi negatif cikiyor adetim gecmesinin 5.gunu kan verdim negatif bugün erken gebelik testi ve kaset test yaptım kaset test negatif diğeri pozitif çıkıyor randevular dolu kadın doğuma sıra alamıyorum sabah yeniden avox marka alacağım test çok güvenli diyorlar duruma göre hareket edeceğim artıkKızlar reglım 9 gün geçikti 4.günü test yaptım aşırı hafif çıktı pek emin olamadım.2,3 gün somra erken gebelik testi aldım anında iki çizgi çıktı ama oda hafifti ve bugün akşam kaset test alıp tekrar yaptım negatif sizce gebe miyim neden böyle oldu. Çok üzgünüm
Eğer silik çizgi çıkarsa direk kan verecm tekrardanBende şuan aynı durumdayim sizinle gecimemim 9.gunu adetime 6 gün varken birliktelik yaşadık normalde senelerdir o şekilde korunuyoruz ama bu ay adetim gelmedi 9 gün oldu tık yok belimde ve sol kasığımda baya ağrım oluyor gelmiyor ama erken gebelik testi pozitif kan testi negatif cikiyor adetim gecmesinin 5.gunu kan verdim negatif bugün erken gebelik testi ve kaset test yaptım kaset test negatif diğeri pozitif çıkıyor randevular dolu kadın doğuma sıra alamıyorum sabah yeniden avox marka alacağım test çok güvenli diyorlar duruma göre hareket edeceğim artık
Uff çok stresli, ben gidip kan verdim orda iki kere kan testi aldılar dediler ki gebelik olabilir sonra dediler yok ama bende hala adet olmadım ve dediğiniz durumlar bende de var uzun zamandır da test yapmadım bende bakayımBende şuan aynı durumdayim sizinle gecimemim 9.gunu adetime 6 gün varken birliktelik yaşadık normalde senelerdir o şekilde korunuyoruz ama bu ay adetim gelmedi 9 gün oldu tık yok belimde ve sol kasığımda baya ağrım oluyor gelmiyor ama erken gebelik testi pozitif kan testi negatif cikiyor adetim gecmesinin 5.gunu kan verdim negatif bugün erken gebelik testi ve kaset test yaptım kaset test negatif diğeri pozitif çıkıyor randevular dolu kadın doğuma sıra alamıyorum sabah yeniden avox marka alacağım test çok güvenli diyorlar duruma göre hareket edeceğim artık
Bilemiyorum ki bende şuan hâlâ o durumdayım bekliyorum belki geç döllenmeden olur diye, sizde akışına bırakın, 1 hafta sonra tekrar yapınBende sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim negatif kanın pozitife dönme durumu var mı acaba
Canim test markasi ne cunku genelde kanda yukselmeden idrar testinde belli olmuyorBende sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim negatif kanın pozitife dönme durumu var mı acaba
Days doctorCanim test markasi ne cunku genelde kanda yukselmeden idrar testinde belli olmuyor
Güzel sonuçlanır inşallah ikimiz için deBilemiyorum ki bende şuan hâlâ o durumdayım bekliyorum belki geç döllenmeden olur diye, sizde akışına bırakın, 1 hafta sonra tekrar yapın
İnsallah regl gununde belli olurDays doctor
Bugün hala pozitif çıkıyor adetimden 10 gün geçtiİnsallah regl gununde belli olur
Bugün hala pozitif çıkıyor adetimden 10 gün geçti
Başka markayla yaptım yarın kan vereceğimBaska markayla yap canim zaten pozitif cikariyor ayni marka mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?