- 2 Aralık 2024
- 120
- 26
- 13
- 28
- Konu Sahibi bengisublg97
-
Kaç çıktı değeriniz ?
Güvenilir bir marka ile idrar testi tekrar yapın isterseniz
10 gün gecikme şuan gene gebelik testi yaptım gene pozitifCanım gecikmen var mıydı geç döllenme olabilir belki
Doktor da bugün tekrar kan testi vermene gerek yok bu değer yükselmez dediCanım gecikmen var mıydı geç döllenme olabilir belki
10 gün gecikme şuan gene gebelik testi yaptım gene pozitifanlamadım
Gittim kan vermeye 3 gün önce vermiştin bu değer yükselmez gerek yok dediEvet bariz pozitif kan verin bence ya
Bence yükselmiştir siz kan verin yineGittim kan vermeye 3 gün önce vermiştin bu değer yükselmez gerek yok dedi
Pazartesi günü başka hastaneye gidip vereceğim kist vardır dedi kan almadı çok ilginç kist olunca pozitif mi çıkıyorBence yükselmiştir siz kan verin yine
Yok canım alakası yok benim ablamın kisti vardı Bebek bile olmadı testler hep nagatif çıkıyoduPazartesi günü başka hastaneye gidip vereceğim kist vardır dedi kan almadı çok ilginç kist olunca pozitif mi çıkıyor
Tamam ben o zaman pazartesiyi bekliyimYok canım alakası yok benim ablamın kisti vardı Bebek bile olmadı testler hep nagatif çıkıyodu
Kadın doğum uzmanına gittim ve 6 haftalık hamileyim kan sonucu yanlışBence yükselmiştir siz kan verin yine
6 haftalık hamileymişimEvet bariz pozitif kan verin bence ya
İdrar testinin goruntusunden belli zaten bariz pozitif. Kanin yanlis ciktigi hastaneyi ve sureci sikayet edin benceKadın doğum uzmanına gittim ve 6 haftalık hamileyim kan sonucu yanlış
Ay ben şok. Nasıl bir labaratuvar o. Hadi testler açık renk olsa neyse Ama kıpkırmızıydı gerçekten bir yanlışlık olduğu belliydi hayırlı olsun Ben yerinizde olsam hastaneye gidip O doktorun yüzüne çarpardım bu sonucuKadın doğum uzmanına gittim ve 6 haftalık hamileyim kan sonucu yanlış
Kesinlikle yapacağımİdrar testinin goruntusunden belli zaten bariz pozitif. Kanin yanlis ciktigi hastaneyi ve sureci sikayet edin bence
Şikayet edeceğimAy ben şok. Nasıl bir labaratuvar o. Hadi testler açık renk olsa neyse Ama kıpkırmızıydı gerçekten bir yanlışlık olduğu belliydi hayırlı olsun Ben yerinizde olsam hastaneye gidip O doktorun yüzüne çarpardım bu sonucu
Hayırlı olsuunn6 haftalık hamileymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?