• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi pozitif kan testı negatif

sessizkadn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2023
155
9
16
24
IMG_5349.webp

Adete dört gün varken gebelık testi bu sekılde kan verdim ama sonuç <2.5 sizce tekrar etmeliyim mi?ıkımcı cozgıyı sadece ben mı görüyorum anlamadm lütfen yardım edin

Evet erken olabilir ama test markası artimedse yalanci pozitif veriyor yaparsan güvenilir bi marka ile dene

Eki Görüntüle 3606474
Adete dört gün varken gebelık testi bu sekılde kan verdim ama sonuç <2.5 sizce tekrar etmeliyim mi?ıkımcı cozgıyı sadece ben mı görüyorum anlamadm lütfen yardım edin
Görünüyor ama kuruma çizgisi olabilir veya test yalancı pozitif çıkarabilir kanda çikmazsa idrarda çıkması malesef mümkün değil çünkü beta hgc hormonu ilk once kanda sonra idrara karışır

Görünüyor ama kuruma çizgisi olabilir veya test yalancı pozitif çıkarabilir kanda çikmazsa idrarda çıkması malesef mümkün değil çünkü beta hgc hormonu ilk once kanda sonra idrara karışır
İlk dakika hemen çıktığımızın zaten kuruma cızgısı olarak dusunemedım

Yanliş fotoğraf yüklemişim kusura bakma burda daha net belli ilk dakıkadan çıktı

Eklentiler

• A3780FCE-AF37-4C9B-9259-39EC018960B2.webp
    A3780FCE-AF37-4C9B-9259-39EC018960B2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 9
Back
X