Testi tekrarlama şansınız var mı? Kontrol cizgisi anında cıkıyor genelde
İkinci testte de aynı şey oldu. Sanırım testin markasına bağlı. İlk çizgi anında çıkmıyor. İkincide de aynı ikinci çizgi çıktıTesti tekrarlama şansınız var mı? Kontrol cizgisi anında cıkıyor genelde
Kuruma çizgisi desem bu şekilde olmaz..
Ya ben şu zamana kadar o kadar gebelik testi yaptım hiçbirin de sonradan kuruma çizgisi çıkmadı bence sizde gebelik var
İnşallah,hayırlısı. Ben Azerbaycanda yaşıyorum, kan vermem için Pazartesiyi beklemeliyim. Bugün bi test daha yapıcam,başka markaKuruma çizgisi desem bu şekilde olmaz..
Bariz var gibi ama üstünden zaman geçmiş..
Kan vermelisiniz çok gördük böyle testler olup gebe kalan ..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hadi inşallah. Bugün bi test daha yapıcam, bakalım ne çıkacakYa ben şu zamana kadar o kadar gebelik testi yaptım hiçbirin de sonradan kuruma çizgisi çıkmadı bence sizde gebelik var
Kuruma çizgisi bu kadar belirgin olmaz canım, bence tekrar yap muhtemelen testin bozuktu
Aynen bende de hiç kuruma çizgisi falan çıkmadı, bencede hamileYa ben şu zamana kadar o kadar gebelik testi yaptım hiçbirin de sonradan kuruma çizgisi çıkmadı bence sizde gebelik var
Evet hamileymişimAynen bende de hiç kuruma çizgisi falan çıkmadı, bencede hamile
Bozuk değilmiş hamileymişimKuruma çizgisi bu kadar belirgin olmaz canım, bence tekrar yap muhtemelen testin bozuktu
TebriklerrBozuk değilmiş hamileymişim
Yaa tebrikler, çok sevindim kaç haftalıkBozuk değilmiş hamileymişim
TeşekkürlerTebriklerr
Teşekkürler, geçen cumartesi gittim, ne bebek ne kese göründü, betaya baktırdım 1870 çıktı, SATa göre 5+1 olmalı idi ama doktor henüz 3-4 hafta olabiliceğini dedi. Bu Cumartesi tekrar kontrole gideceğimYaa tebrikler, çok sevindim kaç haftalık
Kese gözükmesi için beta en az 3000 olması gerekiyor. Hafta konusunada çok endişelenme canım, ben Sat'a göre şu an 10 haftalık olmam gerekirken ultrason görüntüsüne göre 8+1 haftalığımTeşekkürler, geçen cumartesi gittim, ne bebek ne kese göründü, betaya baktırdım 1870 çıktı, SATa göre 5+1 olmalı idi ama doktor henüz 3-4 hafta olabiliceğini dedi. Bu Cumartesi tekrar kontrole gideceğim
Benim ilk hamileliğim boş gebelik olduğu için elimde olmadan endişeleniyorum. Siz ilk ne zaman görmüştünüz bebeği?Kese gözükmesi için beta en az 3000 olması gerekiyor. Hafta konusunada çok endişelenme canım, ben Sat'a göre şu an 10 haftalık olmam gerekirken ultrason görüntüsüne göre 8+1 haftalığım
Merhaba. Ovulasyon günüm 17. Gün.
Şu an 29. Gündeyim. Test yaptım, ilk başta C çizgisi bile çok silik çıkmıştı, ikinci çizgi hiç görünmüyodu. Fakat 4-5 saat sonra baktığımda böyleydi. Bir fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?