• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi resimli

Tugraderya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
600
219
103
29
Arkadaşlar mor kapaklı olan awox erken gebelik testi diğeri bebetime marka kaset test
Sanırım geç döllenme yaşıyorum gecikmenin 4. Günü bugün. Çizgiler 3 dakikada çıktı bu arada yani 15. 32 geçe damlattım idrarı 15.34 ve 15.35 de cizgileti fark ettim erken gebelik testinde çok silik belli ana diğerinde daha belirgin sanki

Eklentiler

• IMG_1475.webp
    IMG_1475.webp
    129,5 KB · Görüntüleme: 713
  • IMG_1476.webp
    IMG_1476.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 622
  • IMG_1469.webp
    IMG_1469.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 546
  • IMG_1468.webp
    IMG_1468.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 491
  • IMG_1472.webp
    IMG_1472.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 691
Arkadaşlar mor kapaklı olan awox erken gebelik testi diğeri bebetime marka kaset test
Sanırım geç döllenme yaşıyorum gecikmenin 4. Günü bugün. Çizgiler 3 dakikada çıktı bu arada yani 15. 32 geçe damlattım idrarı 15.34 ve 15.35 de cizgileti fark ettim erken gebelik testinde çok silik belli ana diğerinde daha belirgin sanki
Biz birşey göremiyoruz kalite de düştüğü için olabilir awox da çizgi varsa vardır awox kuruma çizgisi bile yapmıyor

1fotoprafta kücük olanda hafif silik görüyorum ben. Benimki de geç döllenme 3.gün gecikmemde 2 testte negatif sonuç vermişti buarada

Ben adetimden 4 gün önce çok silik çizgi ile öğrendim awox ile, iyi marka, fotoğraflarda pek gözükmüyor çizgi. İki gün sonra tekrar edin bence varsa çıkar.

Sabah tekrarladım boyle oldu
Bariz var gibi kan da verebilirsiniz ama bence iki gün daha bekleyin, kimyasal mı diye stres olmazsınız. Ben de aynı şeyi yaptım dört gün kontrol ettim normalde altıncı günün akşamı kan verecektim ama eşim çok ısrar etmişti 88.25 ile öğrendim beşinci günü. Sonra ikiye katlanacak mı diye iki gün daha kan verip kontrole gittim. İnşallah güzel gider her şey, hayırlı olsun şimdiden. ❤️

Bariz var gibi kan da verebilirsiniz ama bence iki gün daha bekleyin, kimyasal mı diye stres olmazsınız. Ben de aynı şeyi yaptım dört gün kontrol ettim normalde altıncı günün akşamı kan verecektim ama eşim çok ısrar etmişti 88.25 ile öğrendim beşinci günü. Sonra ikiye katlanacak mı diye iki gün daha kan verip kontrole gittim. İnşallah güzel gider her şey, hayırlı olsun şimdiden. ❤️
Kan verdim yarın cıkacak inşallah vardır dua istiyorum

Back
X