Gebelik testi silik cikan nnnn

isin enteresani az önce clear blue test yaptim orda iki haftalik hamile cikiyorum nasil idrarda cikan bu kadar cikan kanda cikmaz anlamiyorum

ya esimde diyor belki erken yapiyorsundur, normalde doktor bana 8 agustos da yap demisti testi.. bes gün var, bi bes gün bekle acele ediyorsun diyor.. aama nebilim idrar testinde üc dört kere pozitifi görünce kanda da cikar sanmistim o yüzden cok üzüldüm

ya esimde diyor belki erken yapiyorsundur, normalde doktor bana 8 agustos da yap demisti testi.. bes gün var, bi bes gün bekle acele ediyorsun diyor.. aama nebilim idrar testinde üc dört kere pozitifi görünce kanda da cikar sanmistim o yüzden cok üzüldüm
Cnm dediğim gibi ben üç senedir nerdeyse her ay test yapıyorum hiç pozitifi görmedim dört testin birden yanlış olamaz bence biraz daha bekle eşinin dediği gibi inşallah bebişin seninledir

selam novasa
hamileyim.. bende sasirdim ama doktor dediki zaten dokuzuncu gün hastnaeye gidip test yapirman hata cünkü daha kana gecmemis hormonlar.. hcg seviyemde iyiymis.. darisi basiniz insalah

selam novasa
hamileyim.. bende sasirdim ama doktor dediki zaten dokuzuncu gün hastnaeye gidip test yapirman hata cünkü daha kana gecmemis hormonlar.. hcg seviyemde iyiymis.. darisi basiniz insalah
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :anneadayı::KK200::nazar:
Bizlerden dua et cnm :KK9:

sagol güzelim sen kacinci günündesin tranferin??

selam novasa
sağol cnm ya inşallh benimde adetime iki gün var cok hafif silik çıktı sanki....adetimin geçmesini beklicemm

cok hafif silik olsa bile hamilesin demek oluyor, hadi hayirlisi olsun canim

bizde tam tersi olmustu , esim bebek var diyodu bende dur hele bekleyim kesin görelim sonra diyordum.. zaten cok zaman degil az kalmis ama sana tavsiyem gününden önce test yapma cünkü kafan cok kairisir

bizde tam tersi olmustu , esim bebek var diyodu bende dur hele bekleyim kesin görelim sonra diyordum.. zaten cok zaman degil az kalmis ama sana tavsiyem gününden önce test yapma cünkü kafan cok kairisir
Merhaba öncelikle gönülden tebrik ederim sizi sormak istedigim şu tüp bebeginerede yaptirdiniz ve kaçıncı denemeniz

selam canim, ben almanyada yasiyorum, manheimda yaptirdim, ve ilk denememde tuttu

peki sen nerde yaptirdin ilk deneme mi, transferinin kacin ci günü?

Back
X