Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm başka bir yerde tekrar test yaptırisin enteresani az önce clear blue test yaptim orda iki haftalik hamile cikiyorum nasil idrarda cikan bu kadar cikan kanda cikmaz anlamiyorum
Cnm dediğim gibi ben üç senedir nerdeyse her ay test yapıyorum hiç pozitifi görmedim dört testin birden yanlış olamaz bence biraz daha bekle eşinin dediği gibi inşallah bebişin seninledirya esimde diyor belki erken yapiyorsundur, normalde doktor bana 8 agustos da yap demisti testi.. bes gün var, bi bes gün bekle acele ediyorsun diyor.. aama nebilim idrar testinde üc dört kere pozitifi görünce kanda da cikar sanmistim o yüzden cok üzüldüm
CANM SONUÇ NE OLDU :) ZAMAN GEÇMİŞ AMA ...SU ANDA BENDE AYNI DURUMDAYIM....Kizlar gebelik testi negatif cikip sonra pozitif olup gafif beliren hamile olan var mi sizce hamilemiyim
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallahselam novasa
hamileyim.. bende sasirdim ama doktor dediki zaten dokuzuncu gün hastnaeye gidip test yapirman hata cünkü daha kana gecmemis hormonlar.. hcg seviyemde iyiymis.. darisi basiniz insalah
sağol cnm ya inşallh benimde adetime iki gün var cok hafif silik çıktı sanki....adetimin geçmesini beklicemmselam novasa
hamileyim.. bende sasirdim ama doktor dediki zaten dokuzuncu gün hastnaeye gidip test yapirman hata cünkü daha kana gecmemis hormonlar.. hcg seviyemde iyiymis.. darisi basiniz insalah
esim dedi ki kendimizi kandırmayalm yok ..dedim haklısın.böyle duygu yogunluğu yasıyoruz....cok hafif silik olsa bile hamilesin demek oluyor, hadi hayirlisi olsun canim
Merhaba öncelikle gönülden tebrik ederim sizi sormak istedigim şu tüp bebeginerede yaptirdiniz ve kaçıncı denemenizbizde tam tersi olmustu , esim bebek var diyodu bende dur hele bekleyim kesin görelim sonra diyordum.. zaten cok zaman degil az kalmis ama sana tavsiyem gününden önce test yapma cünkü kafan cok kairisir