Gebelik testi silik cikan nnnn

Nitem

Ask 5 vakittir...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
25
23
3
32
Kizlar gebelik testi negatif cikip sonra pozitif olup gafif beliren hamile olan var mi sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 20160427_173258-1.webp
    20160427_173258-1.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 460
Bende gordum silik çizgiyi inşallah hamilesindir.kan testi yaptır hemen

Bende gordum silik çizgiyi inşallah hamilesindir.kan testi yaptır hemen
SELAM KIZLAR ACIL MORAL DESTEK LÜTFEN.. BEN BES YILLIK EVLIYIM , COCUGUM OLMUYORDU KISTLER FALAN VARDI, NEYSE TÜP BEBEK DENEDIK BUGÜN YEDINCI GÜN TEST YAPTIRMAMAM GEREKIYORKEN YAPTIM EVDE.. IKINCI CIZGI SILIK CIKTI.. AMA GÖZLERIME INANAMIYORUM , GERCEKTEN HAMILE OLABILIRMIYIM

SELAM KIZLAR ACIL MORAL DESTEK LÜTFEN.. BEN BES YILLIK EVLIYIM , COCUGUM OLMUYORDU KISTLER FALAN VARDI, NEYSE TÜP BEBEK DENEDIK BUGÜN YEDINCI GÜN TEST YAPTIRMAMAM GEREKIYORKEN YAPTIM EVDE.. IKINCI CIZGI SILIK CIKTI.. AMA GÖZLERIME INANAMIYORUM , GERCEKTEN HAMILE OLABILIRMIYIM
Canım resim atma şansın varmı.ayrica olabilir neden olmasin

Cnmmm büyük ihtimalle hamilesin inşallah öyledir kan testinden baktır hemen ama ben üç senedir test yapıyorum silik bile çıkmadı hiç yani inşallah hamilesin :anneadayı::nazar::nazar:

Canım resim atma şansın varmı.ayrica olabilir neden olmasin
SELAMMM. bugün tekrar yeni test yaptim bunda cok belirgin... ama yinede emin olup ciglik atamiyorum, ya dis gebelikse.. önce doktora gidip kontrol olmam geerek ama bana transferi yaapan doktor sekiz agustosta testi yap dedi yani ben bi hafta erken yapmis oldum..doktora yada hastaneye gitmelimiyim ki yoksa o tarihimi beklemeliyim, siz naptiniz fikri olan???

selam kizlar, hamile kadinin duasi tutarmis eger yaptigim tesst dogruysa ve rabbim bana gercekten nasip ettiyse iki elimi acip hepiniz icin dua ediyorum, rabbim bana birse size iki üc nasip etsin.. cocugu olmayan bi kadinin neler cektigini en agir sekilde yasadim, asagilandim.. arkamdan cocugu olmayan kadin dediler, yazikkk kisiirmissin diyen oldu, hatta benle problemi olan bu konuyu basima kalkmaktan geri kalmadi.. benim bu acilari cekmemden zevk alanlarda vardi.... ben 25 temmuzda özel bi klinikte transfer yaptrdim.. doktorum bana en erken 8 agustosda test yap dedi iki tane test verdi...

olacak var ya iste kadinlar kulübü transfer yazilarini okurken burdan bi bayan yedinci gün hamilelik hormonu kana karisir ve test sonuc verir diyince hadi yapayim dedim ve cokkk silik gördüm.. hatta bi kac kisieye yolladim resimini acaba görmek istedigimi mi görüyorum diye..

bugün sabah bi test daha aldim dahada belirgin daha kirmizi.. ama hala inanamadigim giibi ciglik falan da atamaadim cünkü kadin doktorumun tatilden dönmesini bekliyorum, nezaman o ultrasyonda bakar, okey hersey normal hamilesinin derse ozaman dünyanin en mutlu kadini olcam, bi hafta var gelmesine 8 agustosta dönyor..ne olur sizde bana dua edin cünküü benimde sizin duaniza ihtiyacim var... yer gök dua üstüne demisler... Allah hepimizi mutlu etsin ...

SELAMMM. bugün tekrar yeni test yaptim bunda cok belirgin... ama yinede emin olup ciglik atamiyorum, ya dis gebelikse.. önce doktora gidip kontrol olmam geerek ama bana transferi yaapan doktor sekiz agustosta testi yap dedi yani ben bi hafta erken yapmis oldum..doktora yada hastaneye gitmelimiyim ki yoksa o tarihimi beklemeliyim, siz naptiniz fikri olan???
Canın bilmiyorum ki.b bencede biraz sakin olmak da fayda var.gidebilecegin başka doktor varmı

evet MAZEF . bencede öyle , o yüzden henüz kimseye söylemedim.. kismetse ayin dokuzunda kontrole gitcem o zaman yazarim sonucu

Benim kuzenimde üç aylık olana kadar söylemedi cinsiyetini öğrendi öyle haberimiz oldu hemde üçüncü çocuktu sende söyleme bence

kizlaar moralim cok ama cok bozuk, sabah kalktim doktora gittim, hem kanda hemde ultraschallda bebek görünmedi, doktor yok dedi ama evde test yaptim cift cizgi vardi dedim hemde üc ayri gün üc ayri test dedim.. malesef yok dedi.. yikildim yikildim , yikilmak ne kelime soke oldum..
hersey her belirti tutuyordu.. ne hayallerle gittim.. ultraschalda ekraana gözüm takildi bi yerde varmidir diye, dönüp dönüp doktora sordum.. cok kötüyüm, napcam bilmiyorum

kizlaar moralim cok ama cok bozuk, sabah kalktim doktora gittim, hem kanda hemde ultraschallda bebek görünmedi, doktor yok dedi ama evde test yaptim cift cizgi vardi dedim hemde üc ayri gün üc ayri test dedim.. malesef yok dedi.. yikildim yikildim , yikilmak ne kelime soke oldum..
hersey her belirti tutuyordu.. ne hayallerle gittim.. ultraschalda ekraana gözüm takildi bi yerde varmidir diye, dönüp dönüp doktora sordum.. cok kötüyüm, napcam bilmiyorum
Cnm testlerin üçüde yanlış sonuç vermez ki ne diyeceğimi şuan bende bilmiyorum :(

Back
X