- 25 Ekim 2019
- 51
- 22
- 88
- 29
- Konu Sahibi GamzeCorekci
-
Son regli tarihim 28 ağustos o zaman 4.5 5 haftalık olmuş oluyor demiAon adetine gore hesapla canim deger haftayi belirlemiyor. İnsallah gorunur. Bende 4+3 te sadece kese gorundu en iyisi beta duzgun yukseliyosa 6.haftaya kadar beklemek aslinda kese kalp atisi hepsininbir defada duymak.
Tamam simdi oldu :)))) masallah idrara cabuk gecmis, benim ilk gebeligimde 340 kusurlu degerimi erken gebelik testi gormemisti :)Çatlatma ignesi yaptırdım takipteydim idrar testi pozitif çıkınca kan testi yaptırdım
Benimde 26 agustos ben 5+2 deyim ozaman sende 5+0 oluyosun. Simdi kese gorunur illaki ben gecen hafta gordumSon regli tarihim 28 ağustos o zaman 4.5 5 haftalık olmuş oluyor demi
Valla erken mi geçti igne etkisimiydi bilmiyorum belki de raslantıdır belkide erken geçmiştir ama o ay çok dikkat ettim dayanılmaz baş agtılatım vardı dayandım ilaç içmedim yeşil yapraklı yiyecekler yararlı diye okudum o ay soframda sebze yemeği salata ve yeşillik eksik etmedim her akşam mutlaka sarımsaklı bi aparatlarım vardı çok yararlıymış ve eşime her akşam 1 fincan katı kahve içirdim erkeklere yararı çok o yüzden hemde igneden ümitliydim yazmamın sebebide adet olmadan ümidini kesme diyeTamam simdi oldu :)))) masallah idrara cabuk gecmis, benim ilk gebeligimde 340 kusurlu degerimi erken gebelik testi gormemisti :)
Saglikla kucaginiza alin insallah.
Sizin değeriniz nasıldı ilk öğrendiğinizdeBenimde 26 agustos ben 5+2 deyim ozaman sende 5+0 oluyosun. Simdi kese gorunur illaki ben gecen hafta gordum
İki gun arayla 387-669-1280-3740Sizin değeriniz nasıldı ilk öğrendiğinizde
Hayirli olsun evet :)Kızlar merhabaaa aranıza yeni katıldım
Reglim 3 gün gecikti. Bu sabah idrar testi yaptım 2 dk içinde ikinci çizgi çıktı ama biraz silik çıktı. Sizge hamile olabilir miyiimm?? Tecrübelerinize ihtiyacım vaaarr yardımcı olur musunuz?? Eki Görüntüle 2698720
Sizinki ilk öğrendiğinizde yüksekmiş baya inşallah benimkide yükselir. Yarın Bi an m önce gelsin istiyorumİki gun arayla 387-669-1280-3740
Çokk sağolun inşallah tutunur annesine minik çok düşük değer çünkü korkuyorum..Hayirli olsun evet :)
Kaç çikmişti değeriniz yükselir umarimÇokk sağolun inşallah tutunur annesine minik çok düşük değer çünkü korkuyorum..
59.12 çıktı yükselir mi ki acabaKaç çikmişti değeriniz yükselir umarim
Yükselir canim kaç gün geçti geç döllenme olmuştur belki59.12 çıktı yükselir mi ki acaba
Perşembe günü sabah saat 8 de yaptırdım testi en son regli gördüğüm tarih de 28 ağustos canım yarın sabah 2 gün geçmiş olacak işte yükselmesi gerekir herhalde demiYükselir canim kaç gün geçti geç döllenme olmuştur belki
2 güne artiyor ayni yere yaptir sadece iyi haberleri alirsin inşallah normal bence ama o zaman belli olur içini ferah tut sen :)Perşembe günü sabah saat 8 de yaptırdım testi en son regli gördüğüm tarih de 28 ağustos canım yarın sabah 2 gün geçmiş olacak işte yükselmesi gerekir herhalde demi
İnşallah canımm çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı umarım yarın herşey çok iyi olur2 güne artiyor ayni yere yaptir sadece iyi haberleri alirsin inşallah normal bence ama o zaman belli olur içini ferah tut sen :)
İyi düşün iyi olsun inşallah erken öğrenince beklemek zor oluyorİnşallah canımm çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı umarım yarın herşey çok iyi olur
Aynen öyle gerçekten gün geçmiyor gibi hiç sankiİyi düşün iyi olsun inşallah erken öğrenince beklemek zor oluyor
Aynen canim hayirlisiAynen öyle gerçekten gün geçmiyor gibi hiç sanki
Kan sonucum çıktı 155. 30 çıkmış nasıl sizce??Aynen canim hayirlisi
İyi çikmiş tebrik ederimKan sonucum çıktı 155. 30 çıkmış nasıl sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?