Gebelik testi silik çıkanlar

Aon adetine gore hesapla canim deger haftayi belirlemiyor. İnsallah gorunur. Bende 4+3 te sadece kese gorundu en iyisi beta duzgun yukseliyosa 6.haftaya kadar beklemek aslinda kese kalp atisi hepsininbir defada duymak.
Son regli tarihim 28 ağustos o zaman 4.5 5 haftalık olmuş oluyor demi

Tamam simdi oldu :)))) masallah idrara cabuk gecmis, benim ilk gebeligimde 340 kusurlu degerimi erken gebelik testi gormemisti :)

Saglikla kucaginiza alin insallah.
Valla erken mi geçti igne etkisimiydi bilmiyorum belki de raslantıdır belkide erken geçmiştir ama o ay çok dikkat ettim dayanılmaz baş agtılatım vardı dayandım ilaç içmedim yeşil yapraklı yiyecekler yararlı diye okudum o ay soframda sebze yemeği salata ve yeşillik eksik etmedim her akşam mutlaka sarımsaklı bi aparatlarım vardı çok yararlıymış ve eşime her akşam 1 fincan katı kahve içirdim erkeklere yararı çok o yüzden hemde igneden ümitliydim yazmamın sebebide adet olmadan ümidini kesme diye

Perşembe günü sabah saat 8 de yaptırdım testi en son regli gördüğüm tarih de 28 ağustos canım yarın sabah 2 gün geçmiş olacak işte yükselmesi gerekir herhalde demi
2 güne artiyor ayni yere yaptir sadece iyi haberleri alirsin inşallah normal bence ama o zaman belli olur içini ferah tut sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…