Hamilesin Tebrikler büyük ihtimalle 80 90 civarı
Hamilesin Tebrikler büyük ihtimalle 80 90 civarı
Hamilesin Tebrikler büyük ihtimalle 80 90 civarı hcg
10 mayısta yumurtam çatladı on gün oldu çatlamayı göreli ama dayanamadım yaptım belli olur mu gene deHamilesin Tebrikler büyük ihtimalle 80 90 civarı hcg
Canım tebrikler hamilesin. Ortalama 12. Günde idrara düşer. Seninki de çoktan düşmüştür. Kan testi verip yükselişini takip edebilirsin canım. Bizlere dua et. Ne kadar süredir istiyordunuz?Gebelik testi ilk 5 dk içinde silik çıktı ama bana mı silik geliyor anlamadım bilgisi olan var mı ?
Olur laboquick hemen tespit ediyor10 mayısta yumurtam çatladı on gün oldu çatlamayı göreli ama dayanamadım yaptım belli olur mu gene de
İnşAllah çok istiyorumCanım tebrikler hamilesin. Ortalama 12. Günde idrara düşer. Seninki de çoktan düşmüştür. Kan testi verip yükselişini takip edebilirsin canım. Bizlere dua et. Ne kadar süredir istiyordunuz?
Bizim bir yıl oldu. İlaçç, gıda vs..var mı önerebileceğin?
Çok teşekkür ederim inşAllah vardır çok heyecanlıyımOlur laboquick hemen tespit ediyor
Hayırlı olsunÇok teşekkür ederim inşAllah vardır çok heyecanlıyım
Bir iki damla açık pembe kanama geldi sanırım gebelik yok. Test silik çıkınca çok umut etmiştim. Kasıklarda hafif bi ağrı var
Merhaba moral bozmayın belki yerleşme kanaması olabilir ben 12. Haftaya kadar yaşadım bunu ... Keşke kan verebilirsiniz doktor progesteron veriyor kanamayı engelliyor...Bir iki damla açık pembe kanama geldi sanırım gebelik yok. Test silik çıkınca çok umut etmiştim. Kasıklarda hafif bi ağrı var
En iyisi kan vermek sanırımCanım üstüne görme olayı dedikleri olay olabilir sen her ihtimale karşı kan ver. Benimde adetten 4 gün önce aynı böyle silik çıktı. Kan verdim 31 le öğrendim
Merhaba moral bozmayın belki yerleşme kanaması olabilir ben 12. Haftaya kadar yaşadım bunu ... Keşke kan verebilirsiniz doktor progesteron veriyor kanamayı engelliyor
evde gebelik testi var sabah yapsam mıMerhaba moral bozmayın belki yerleşme kanaması olabilir ben 12. Haftaya kadar yaşadım bunu ... Keşke kan verebilirsiniz doktor progesteron veriyor kanamayı engelliyor...
Evet canım yap kesinlikleEvde gebelik testi var yapayım mı sabah
Evet canım yap kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?