Gebelik testi silik çıktı?

mrv3214

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
20
5
1
31
Gebelik testi ilk 5 dk içinde silik çıktı ama bana mı silik geliyor anlamadım bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_9907.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 302
Arkadaşlar konu açmayı bulamadım ben az önce test yaptım adetim 3 gün geçti, silik çizgi falan göremiyorum ama adetimin geçmesi beni şüpheye düşürüyor. Yeni evlendim hemen bebek düşünmüyoruz. Korunduk da aslında prezervatif ile sadece bir defa takvimden takip edip yumurtmala haftasında olmadığım için korunmadık. Onda da olmuş olamaz dimi. Bu arada ilk idrar ile yapmadım sabredemedim. Yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_20230525_114414.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 96
Yumurtlama dönemi olmasına gerek yok gebe kalmak için sadece o günler şansı artırır .Sen yinede bekle

Ama testte bir şey görünmüyor

Ama testte bir şey görünmüyor
Evet ben de sürekli kontrol ettim bişey yok. Ama regl olmuyor. Yani adet sancısı 3 4 gün önce oldu bekledim 3 gün geçti. Birde yumurta haftamda 1 hafta hafif kanama ile akıntım oldu. Acaba ilk idrar olmadığı için mi negatif gözüküyor. Ama yorumlarda okuduğuma göre bebek varsa ilk idrar önemli değil her türlü çıkar falan yazmışlar

Yaptım canım bi kaç gün önce öyle belli belirsiz bi çizgi ki bi kaç gün sonra arttı bu çizgi benim geç döllenme olabilir dedi doktor henüz çok küçük keseyim görmeden birsey diyemiyor maalesef

Ay inanılmaz sevindim yaaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Kuzum var mı belirtin şu an herhangi
Regl ağrısı ağrım var goguslerimde şişlik var. Ama henüz kese görünmüyor çok küçük olduğu için geç döllenme olabilir dedi doktor bi kaç hafta bekleyeceğiz

İnşAllah çok istiyorum sizlerde bende güzel haberler alalım. 6 aydır istiyoruz biz. Hiç ilaç kullanmadım son çatlamayı doktor gördüğünde myo fol verdi sadece
Sonuç nedir gebe kalabildiniz mi doktor banada MYO fol verdi hsg sonrasinda kullan dedi ama nedir ne işe yarıyor bilmiyorum siz kullandınız mı gebe kalabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…