Kan testi verdim yarın öğlene doğru çıkar dedi sağlık ocağına gittim bulunduğum yere hastahane uzak diye çok heyecanlıyımAmin inşallah sizdende güzel haberleri bekliyoruz sabah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi verdim yarın öğlene doğru çıkar dedi sağlık ocağına gittim bulunduğum yere hastahane uzak diye çok heyecanlıyımAmin inşallah sizdende güzel haberleri bekliyoruz sabah![]()
Kan testi verdim fakat yarın öğlene doğru çıkarmış sonuç sağlık ocağına gittim bulunduğum yere hastahane uzak diye sizi bilgilendireceğim inşallahSonuç çıktı mu
Ahh bilirim o heycaniKan testi verdim yarın öğlene doğru çıkar dedi sağlık ocağına gittim bulunduğum yere hastahane uzak diye çok heyecanlıyım![]()
İnşallahAhh bilirim o heycanimerak etme güzel sonuçlar gelir sabırla bekle
İnşallah ben olmadım ama hamile değilim negatif test karnım çok ağrıyorKan testi verdim fakat yarın öğlene doğru çıkarmış sonuç sağlık ocağına gittim bulunduğum yere hastahane uzak diye sizi bilgilendireceğim inşallah
Test erken dönemlerde negatif cikabiliyormus kaç gün geciktinizİnşallah ben olmadım ama hamile değilim negatif test karnım çok ağrıyor
2. Gün geciktim ama olmadım stresten sanırım testte negatifti sabah adet olcam diye uyandım olmadım ama olurumTest erken dönemlerde negatif cikabiliyormus kaç gün geciktiniz
Canım ne yaptın regl oldun mu2. Gün geciktim ama olmadım stresten sanırım testte negatifti sabah adet olcam diye uyandım olmadım ama olurum
Evet 3. Gün bugünCanım ne yaptın regl oldun mu
Hayırlısı olsun canım ben hala olmadım 9. Gün bugün pazartesi ye randevu aldımEvet 3. Gün bugün
Bu test de silik mi sizceKız hamilesin işte reglinde gecikmistabi inşallah testler artimed değildir inşallah
Bu test bariz pozifit bebek varBu test de silik mi sizce
Ya kan gelecek ya kan vermeye gidicem. Saat sayıyorumBu test bariz pozifit bebek var
Yarın mıYa kan gelecek ya kan vermeye gidicem. Saat sayıyorum![]()
Kan verdim özel hastanede. 1 saat oldu.Yarın mı
Kan verdim özel hastanede. 1 saat oldu.
Çıkmadı daha. 2 saati bulur dedilerSonuç çıkmıştır ne oldu
194 çıktı beta. 4 haftalıkmışSonuç çıkmıştır ne oldu
Çok net gebelikBu test de silik mi sizce
Reglim bugün ya da yarın. Reglin belirtileri var. Kasık ağrısı. Özellikle ayaklarda yanma. Dün okulda zor nöbet tuttum. Son ders ayakkabılarımı çıkardım. Her gün yumurta yerim üç gündür bi tanesini bile zor bitiyordum. Baş dönmesi bulantı var hafif. Göğüslerimde mavi mavi damarlanma var. Benim en önemli ters belirtim reglden üç gün önce migrenim tutar avuç avuç ilaç da içsem serum da taktırsam geçmez. İlk kez bu olmadı. Bi de önceki aylarda testim çok net negatif çıktı. Ne kuruma çizgisi çıktı. Ne de silik çıktıÇok net gebelikadetin geçti sanırım kaç gün geçti belirtilerin nasildi