Arkadaşlar merhaba ben 4 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı ve adet dönemime daha var ama ben dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif geldi sizce testler doğruyu mu söylüyor hamile olabilir miyim çünkü adet dönemime daha var erken yeni oluşum oluyor olabilir mi bir yardımcı olur musunuz aynı olayı yaşayan var mı ???
Arkadaşlar merhaba ben 4 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı ve adet dönemime daha var ama ben dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif geldi sizce testler doğruyu mu söylüyor hamile olabilir miyim çünkü adet dönemime daha var erken yeni oluşum oluyor olabilir mi bir yardımcı olur musunuz aynı olayı yaşayan var mı ??
Ama benim adet dönemime daha var yani uygulamaya göre 14 gün var ama yaptığım testler silik çıkıyor anlamadım kanda öyle çıkınca testler yanlış heralde dedim
Birde şöyle birşey var test negatif çıkınca böbreklerimden dolayı tomografi ye girdim herhangi bir sorun olmaz değil mi varsa bile bebek çok korkuyorum
Birde şöyle birşey var test negatif çıkınca böbreklerimden dolayı tomografi ye girdim herhangi bir sorun olmaz değil mi varsa bile bebek çok korkuyorum
Kaset olanda net bir bulanık ama net çizgi çıktı erken gebelikte days comfort da silik çıktı birde artımed erken gebeliktede hafif gölge tarzı silik çıktı iyi baktığımda görünüyordu
Kaset olanda net bir bulanık ama net çizgi çıktı erken gebelikte days comfort da silik çıktı birde artımed erken gebeliktede hafif gölge tarzı silik çıktı iyi baktığımda görünüyordu