• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çıktı

annemi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
9
4
1
26
Arkadaşlar merhaba ben 4 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı ve adet dönemime daha var ama ben dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif geldi sizce testler doğruyu mu söylüyor hamile olabilir miyim çünkü adet dönemime daha var erken yeni oluşum oluyor olabilir mi bir yardımcı olur musunuz aynı olayı yaşayan var mı ???

Arkadaşlar merhaba ben 4 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı ve adet dönemime daha var ama ben dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif geldi sizce testler doğruyu mu söylüyor hamile olabilir miyim çünkü adet dönemime daha var erken yeni oluşum oluyor olabilir mi bir yardımcı olur musunuz aynı olayı yaşayan var mı ??
Bende yaşadım aynısını 20 gün gecikmeden sonra pozitife döndü geç dollenme oldu

Bende yaşadım aynısını 20 gün gecikmeden sonra pozitife döndü geç dollenme oldu
Ama benim adet dönemime daha var yani uygulamaya göre 14 gün var ama yaptığım testler silik çıkıyor anlamadım kanda öyle çıkınca testler yanlış heralde dedim

Birde şöyle birşey var test negatif çıkınca böbreklerimden dolayı tomografi ye girdim herhangi bir sorun olmaz değil mi varsa bile bebek çok korkuyorum
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum daha oluşmamiştir bile ama test markasına göre de değişiyor sonuçlar

Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum daha oluşmamiştir bile ama test markasına göre de değişiyor sonuçlar
Kaset olanda net bir bulanık ama net çizgi çıktı erken gebelikte days comfort da silik çıktı birde artımed erken gebeliktede hafif gölge tarzı silik çıktı iyi baktığımda görünüyordu

Back
X