gebelik testi silik çıktı

busee1402

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2025
18
3
1
23
daha önce kimsyasal gebelik geçirmiştim bir yıl önce şimdi çatlatma iğnesi kullandım ovitrelle ve iğneden sonraki ilk ilişkimizin üstünden 5 gün geçti testim böyle çıktı daha adetime 8 gün var hoş adetlerim hep düzensiz olur pcosluyum sizce bu pozitif midir

En doğru sonuç iğneden 14 gün sonra cikiyormus canım benim bugün iğnenin onuncu günü sabırsızlıkla bekliyorum senin ki büyük ihtimal iğne etkisi

Çatlatma iğnesi HCG içerdiği için onun etkisidir. 8 gün öncesinden kan da bile gebelik tesbit edilemiyor. Adet gününüzü beklemekte fayda var.

En doğru sonuç iğneden 14 gün sonra cikiyormus canım benim bugün iğnenin onuncu günü sabırsızlıkla bekliyorum senin ki büyük ihtimal iğne etkisi
ben dayanamadım gittim kan verdim 1 saat sonra sonuç çıkacak bakalım ne olacak hayırlısı olsun ne olursa

ben dayanamadım gittim kan verdim 1 saat sonra sonuç çıkacak bakalım ne olacak hayırlısı olsun ne olursa
kan verdim 32 çıktı normalde ovitrelleden sonra 7. günde kan verenlerin 7-8 falan çıkıyormus ay ne olduğunu bilemedim çok değişik oldum var mı yok mu belli değil beklemeden bilemeyeceğiz sanırım
Son

Bana da haberir verir misin lütfen senden gaza geldim ben de kana gidicem

kan verdim 32 çıktı normalde ovitrelleden sonra 7. günde kan verenlerin 7-8 falan çıkıyormus ay ne olduğunu bilemedim çok değişik oldum var mı yok mu belli değil beklemeden bilemeyeceğiz sanırım
ya benim betam 32 çıktı normalde 5. gün kan verenler olmuş okudum ama hep 7-8 falan çıktığını ve sonra düşüne geçtiğini yazmıslar benim 32 çıktı kimsenin 5. günde 32 çıkmamış bayağı heyecanlıyım açıkçası ne oldugunu anlayamadım

Çatlatma iğnesinden iki ay sonra hamile kalmıştım ben

ay bende heyecanlandım var gıbı duruyor sankı degerın yuksek ınsallah ınsallah vardır canım benım bugun 11. gun sabırsızlanıyorum

ay bende heyecanlandım var gıbı duruyor sankı degerın yuksek ınsallah ınsallah vardır canım benım bugun 11. gun sabırsızlanıyorum
bence de var gibi çünkü mesela 5. günde kan verenlerin ovitrelleden sonra 7-8 falan gelmiş sonra 7. günde kan verince 4 e düşmüş öyle yazmışlar ama benim bahsedilen değerlerden bayağı yüksek ve bilmiyorum ama içimden bir his de olduğunu söyüyor tabiki bekleyip göreceğiz rabbim ne verirse hayırlısını verir sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah herkese

Amin inşallah ben bugün kan veremedim yarın gidicem

Ben de vurulmuştum ve hasta oldugunda tam 5. Gün kan vermiştim. Hamile değildim ve değerim 5 kusur çıkmıştı. Doktor gebelik şüphen var demişti ama değilmişim. Gerçekten değeriniz yüksek çıkmış. İnşallah vardır

Var canım bence ben 2 gün geciktim kan testi yaptırdım 30 çıktı sonuç 2 yaşında kızım var

allah razı olsun inşallah, çok teşekkür ederim allah size de bana da isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…