Gebelik testi Silik Çizgi ACİL

Hayırlısı olsun bence var kan verip öğrenebilirsiniz adetiniz gecikti mi
Merhaba ben de bu sabah test yaptım adetime 6-7 gün var. Sizce gebelik var mı bana da fikir verir misiniz daha 3 aylık evliyim

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-02-11-38-24-771_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2025-05-02-11-38-24-771_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 236
  • IMG_20250502_101403.webp
    IMG_20250502_101403.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 195
Merhaba ben de bu sabah test yaptım adetime 6-7 gün var. Sizce gebelik var mı bana da fikir verir misiniz daha 3 aylık evliyim
Bende şuan ki gebeliğimi adetime 7 gün kala bundan daha silik öğrendim sizinde var gibi duruyor başka marka testiniz varsa yapın tekrar yapın isterseniz

Bende şuan ki gebeliğimi adetime 7 gün kala bundan daha silik öğrendim sizinde var gibi duruyor başka marka testiniz varsa yapın tekrar yapın isterseniz
Tamam. Daha önceki aylarda da hep yapmıştım hiç böyle bi çizgi olmuyodu onlarda ve sonunda adetim geliyodu zaten. Bu sefer daha farklı bilemedim inşallah vardır

O zamam hayırlısı olsun iyiye yorun siz evde daha testiniz varsa yarın yada öbür gün tekrar yapın daha koyu çıkar beta arttığı için
Ilk attigim 5 dk cikmsti buda 10 dk sonra daha koyu oldu elimde test yok suan

Eklentiler

• 20250502_144207.webp
    20250502_144207.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 241
Tamam. Daha önceki aylarda da hep yapmıştım hiç böyle bi çizgi olmuyodu onlarda ve sonunda adetim geliyodu zaten. Bu sefer daha farklı bilemedim inşallah vardır
İsterseniz gidip kan verin artışı takip edersiniz yada adetinizi bekleyin ben adetim 1/2 gün gecikince gitmiştim o zamana kadar evde hep test yaptım her geçen gün daha koyu çıktı ikinci çizgi

İsterseniz gidip kan verin artışı takip edersiniz yada adetinizi bekleyin ben adetim 1/2 gün gecikince gitmiştim o zamana kadar evde hep test yaptım her geçen gün daha koyu çıktı ikinci çizgi
Evet ben de yeni test aldım pazartesiye kadar evde kendim test yapayım hem de gözlemliyim pazartesi de kanla kesin sonucu alırım diye düşündüm sizin gibi

Back
X