- Konu Sahibi Aselinda12
Merhaba ben de bu sabah test yaptım adetime 6-7 gün var. Sizce gebelik var mı bana da fikir verir misiniz daha 3 aylık evliyimHayırlısı olsun bence var kan verip öğrenebilirsiniz adetiniz gecikti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de bu sabah test yaptım adetime 6-7 gün var. Sizce gebelik var mı bana da fikir verir misiniz daha 3 aylık evliyimHayırlısı olsun bence var kan verip öğrenebilirsiniz adetiniz gecikti mi
Bende şuan ki gebeliğimi adetime 7 gün kala bundan daha silik öğrendim sizinde var gibi duruyor başka marka testiniz varsa yapın tekrar yapın istersenizMerhaba ben de bu sabah test yaptım adetime 6-7 gün var. Sizce gebelik var mı bana da fikir verir misiniz daha 3 aylık evliyim
Varsa en azindan pazartesi gunune kadar veta artar belki kadin doguma gitcektim zaten ondan bekliyorumvalla dayanabilirseniz eğer pazartesi verin yada şimdi acile gidip kan veripte öğrenebilirsiniz
O zamam hayırlısı olsun iyiye yorun siz evde daha testiniz varsa yarın yada öbür gün tekrar yapın daha koyu çıkar beta arttığı içinVarsa en azindan pazartesi gunune kadar veta artar belki kadin doguma gitcektim zaten ondan bekliyorum
Tamam. Daha önceki aylarda da hep yapmıştım hiç böyle bi çizgi olmuyodu onlarda ve sonunda adetim geliyodu zaten. Bu sefer daha farklı bilemedim inşallah vardırBende şuan ki gebeliğimi adetime 7 gün kala bundan daha silik öğrendim sizinde var gibi duruyor başka marka testiniz varsa yapın tekrar yapın isterseniz
Ilk attigim 5 dk cikmsti buda 10 dk sonra daha koyu oldu elimde test yok suanO zamam hayırlısı olsun iyiye yorun siz evde daha testiniz varsa yarın yada öbür gün tekrar yapın daha koyu çıkar beta arttığı için
İsterseniz gidip kan verin artışı takip edersiniz yada adetinizi bekleyin ben adetim 1/2 gün gecikince gitmiştim o zamana kadar evde hep test yaptım her geçen gün daha koyu çıktı ikinci çizgiTamam. Daha önceki aylarda da hep yapmıştım hiç böyle bi çizgi olmuyodu onlarda ve sonunda adetim geliyodu zaten. Bu sefer daha farklı bilemedim inşallah vardır
Vallahi baya var duruyor sizin hayırılısı olsun ben çok daha silikle öğrenmiştimIlk attigim 5 dk cikmsti buda 10 dk sonra daha koyu oldu elimde test yok suan
Evet ben de yeni test aldım pazartesiye kadar evde kendim test yapayım hem de gözlemliyim pazartesi de kanla kesin sonucu alırım diye düşündüm sizin gibiİsterseniz gidip kan verin artışı takip edersiniz yada adetinizi bekleyin ben adetim 1/2 gün gecikince gitmiştim o zamana kadar evde hep test yaptım her geçen gün daha koyu çıktı ikinci çizgi
Hayırlısı olsun inşallah iyi yapmışsınız evde tekrarlar pazartesi teyit edersinizEvet ben de yeni test aldım pazartesiye kadar evde kendim test yapayım hem de gözlemliyim pazartesi de kanla kesin sonucu alırım diye düşündüm sizin gibi
Cok sagolun darisi isteyen herkese sizin kac haftalik suanVallahi baya var duruyor sizin hayırılısı olsun ben çok daha silikle öğrenmiştim![]()
Guzel haberler aliriz insallahEvet ben de yeni test aldım pazartesiye kadar evde kendim test yapayım hem de gözlemliyim pazartesi de kanla kesin sonucu alırım diye düşündüm sizin gibi
Aminn inşallahCok sagolun darisi isteyen herkese sizin kac haftalik suan
İnşallah inşallahh kan verdikten sonra haber edinnGuzel haberler aliriz insallah![]()
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bizede dua edinAminn inşallahşuan 16+4 haftalığım kızımız olcak
![]()
Pazartesi insallah bacim ilk buraya yazarim sende haber edersinİnşallah inşallahh kan verdikten sonra haber edinn![]()
Amin inşallah bol bol edicem rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını doldursun inşallahSaglikla kucaginiza alirsiniz insallah bizede dua edin![]()
Amin insallahAmin inşallah bol bol edicem rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını doldursun inşallah![]()
Sence var mıdırCanım görselde hiç ikinci çizgi yok hamile olmadığını gösterir ama sen bu testi ne zaman yaptın? Sabah ilk idrarla yapmalısın
Var gibi ama daha yakından çekseniz iyi olurduSence var mıdır