- 6 Ekim 2021
- 51
- 27
- 3
- 25
- Konu Sahibi senanurrrk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çizgi kaç dakika içinde çıktıKızlar adetim 3gun geçiyor bel ağrım kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var bende evde gebelik testi vardı yaptm bu çıktı Lütfen yardımcı olun ?
Beş veya yedi filanBu çizgi kaç dakika içinde çıktı
Yani böyle hemen gördüm bazıları diyor ya 1saat sonra filan öyle olmadıBu çizgi kaç dakika içinde çıktı
Gebesiniz o zaman hayırlı olsun baya belliBeş veya yedi filan
Hayırlı olsun. Var kesin. Kan verin hemenKızlar adetim 3gun geçiyor bel ağrım kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var bende evde gebelik testi vardı yaptm bu çıktı Lütfen yardımcı olun ?
Korkuyorum kimyasal gebelik olur diyeHayırlı olsun. Var kesin. Kan verin hemen
Hayrli olsun test pozitif gorunuyor benimde 3 gunu gecikmenin ayni boyleydi silik cizgi , 2 gun sonra yaptim cizgi daha koyulasti ama sizde emin olmak icin kan testi verin :))Kızlar adetim 3gun geçiyor bel ağrım kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var bende evde gebelik testi vardı yaptm bu çıktı Lütfen yardımcı olun ?
Kimyasal gebelik çıkar diye korkuyorum cesaret edemedimHayrli olsun test pozitif gorunuyor benimde 3 gunu gecikmenin ayni boyleydi silik cizgi , 2 gun sonra yaptim cizgi daha koyulasti ama sizde emin olmak icin kan testi verin :))
Neden kimyasal gebelik oldugunu dusunuyorsunuz anlamadim? Muhtemelen gec dolenme olmuştur sizde de emin olmak icin kan testi verin yani icinizi ferah tutun herşey yolundadir inşallahKimyasal gebelik çıkar diye korkuyorum cesaret edemedim
İnşallah tek istediğim şey Rabbimden sağlıklı bir evlatNeden kimyasal gebelik oldugunu dusunuyorsunuz anlamadim? Muhtemelen gec dolenme olmuştur sizde de emin olmak icin kan testi verin yani icinizi ferah tutun herşey yolundadir inşallah
Benim de ilki kimyasaldı. Bi daha da olmadı hiç. Olursa ben de korkarım yüksek ihtimal ama her şey olacağına varır. Siz hemen baktırın amaKorkuyorum kimyasal gebelik olur diye
Kendinizi yormayin agir işler yapmayin mumkun oldukca dinlenin , dr kontrolunu ihmal etmeyin haber verirsinizİnşallah tek istediğim şey Rabbimden sağlıklı bir evlat
Teşekkür ederim inşallah tez zamanda size de verir RabbimKendinizi yormayin agir işler yapmayin mumkun oldukca dinlenin , dr kontrolunu ihmal etmeyin haber verirsiniz![]()
8 haftalik hamileyimTeşekkür ederim inşallah tez zamanda size de verir Rabbim
Sanırım bugünki daha belli test yapmaya gidicem sağlık ocagina8 haftalik hamileyimo yuzden bende sizin gibi gecikmenin 3 gunu test yapmistim silik cizgi cikmisti 2 gun sonra koyulasiyor
Evet cok belliSanırım bugünki daha belli test yapmaya gidicem sağlık ocagina
Yüksek ihtimal hamilesin benimde böyle çıktı ama daha gecikme olmadı bende hayırlısı sonucunu buraya yazar mısın merak ettimSanırım bugünki daha belli test yapmaya gidicem sağlık ocagina
Yazarim yarın sabah gidicem tekrar acilden baktiricam çabuk çıksın dyeYüksek ihtimal hamilesin benimde böyle çıktı ama daha gecikme olmadı bende hayırlısı sonucunu buraya yazar mısın merak ettim![]()