- 1 Nisan 2019
- 621
- 252
- 103
- Konu Sahibi blackbirdie
-
Bak bu siyah beyazda daha belirgin görünüyor canımİndirmek zorunda kalmayın tekrar atayım siyah beyaz çekmiştim
Bak bu siyah beyazda daha belirgin görünüyor canımHadi inşallah
Hayal görmüyorum yani var dimi ciddenBak bu siyah beyazda daha belirgin görünüyor canımHadi inşallah
He bi de ilk idrar değilAslında bunu sabah ilk idrarla yapmam lazımdı ben hiç dikkat etmedim. Hatta idrarım yoktu bile zorladım. Eğer pozitif görürsem sizlerle paylaşırım
Allahım sen sabır dağıtırken ben nereye saklanmıştım acaba sabaha kadar dayanıcam kızlar dayanacağımHe bi de ilk idrar değilElinde test varsa 3-4 saat sonra sıkışık idrarla tekrarla canım ya da dayanabilirim dersen sabah ilk idrar
bana bozul gibi geldi ya 2 çizgi var
Tam olarak bu yüzden açtım konuyu zaten sanki 3 tane çizgi varbana bozul gibi geldi ya 2 çizgi var
evet. baska test yok mu denesen?Tam olarak bu yüzden açtım konuyu zaten sanki 3 tane çizgi var
Var bebeğim ama bekleyeyim dedim olmazsa sabah ilk idrarla yapayım diye. Canım sigara çekiyor negatif olduğunu bilsem alıp içicem normalde tiryaki değilimevet. baska test yok mu denesen?
ya hahahahVar bebeğim ama bekleyeyim dedim olmazsa sabah ilk idrarla yapayım diye. Canım sigara çekiyor negatif olduğunu bilsem alıp içicem normalde tiryaki değilim
Ay şeytan diyor git son bir sigara iç ahshdhdya hahahahben de ilk pozitifi gördüğümde son bir sigara yakmıştım tam 9 gün olmuş bugün
hahah ay güzel haber alırsın inşallah da sigara işi hallolurAy şeytan diyor git son bir sigara iç ahshdhd
İnşallah canım çok umutluyum bu ay olsun lütfen birlikte doğururuz işte telegram grubu kurarız öyle bir şey olursahahah ay güzel haber alırsın inşallah da sigara işi hallolur
Ya elinde varsa yap bi tane dahaAy şeytan diyor git son bir sigara iç ya
ayy inşallahİnşallah canım çok umutluyum bu ay olsun lütfen birlikte doğururuz işte telegram grubu kurarız öyle bir şey olursa
Yedin içtin miYapıcam kızlar azıcık yiyip içeyim gelsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?