Gebelik testi silik çizgi hamile miyim ?

zemheri_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
102
5
11
23
IMG_1562.webp
IMG_1557.webp

Kızlar gebelik var mıdır yorumlar mısınız varmı böyle görüp de gebe olduğunu öğrenen ??
Canım benimde böyle oldu gecikmenin 3. Gününde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim hcg 1.20 çıktı 8 gün gecikmemin aksamında kanamam oldu böyle olup hamile olanda varmış tabi kasıklarıma ağrı giriyor arada 5 dakikaya geçiyor ama bende bisey yoktur diye düşünüyorum belirtilerin var mı peki

Canım benimde böyle oldu gecikmenin 3. Gününde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim hcg 1.20 çıktı 8 gün gecikmemin aksamında kanamam oldu böyle olup hamile olanda varmış tabi kasıklarıma ağrı giriyor arada 5 dakikaya geçiyor ama bende bisey yoktur diye düşünüyorum belirtilerin var mı
Canım benimde böyle oldu gecikmenin 3. Gününde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim hcg 1.20 çıktı 8 gün gecikmemin aksamında kanamam oldu böyle olup hamile olanda varmış tabi kasıklarıma ağrı giriyor arada 5 dakikaya geçiyor ama bende bisey yoktur diye düşünüyorum belirtilerin var mı peki
sadece kasık ağrım var

Kesinlikle zaman kaybetmeden kadın doğumdan randevu alın ne olur ne olmaz en azından hersey netleşir sizin içinde var gibi duruyor ama yine de benim gibi olmanızı istemem inşallah vardır mutlu haberlerini bekliyoruz😊💘

2 gün gecikmeyle benimde silik çizgi çıkmıştı şimdi prensesim kucağımda 9 aylık oldu bile♥️ Hayırlısı olsuuun🥰

Back
X