Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resme göre gebesiniz hayırlısı olsun diyelim kan testi verin biran önceEki Görüntüle 2773123 Yumurtlama dönemlerimi programla takip ederek eşimle korunmasız ilişkiye girdik.20 gün osonra üstüne görme tarzında belirtiler oldu.normal adet dönemlerinden farklı belirtiler vardı.bunun üzerine normal adette görür gibi oldum. sonrasında 3 test yaptım ve resimdeki gibi silik çıkıyor.Anlamı nedir?
Gözünüz aydın canım hamilesin kanda beta hcg testi yaptır. Daha net öğrenirsin hayırlı olsunEki Görüntüle 2773123 Yumurtlama dönemlerimi programla takip ederek eşimle korunmasız ilişkiye girdik.20 gün osonra üstüne görme tarzında belirtiler oldu.normal adet dönemlerinden farklı belirtiler vardı.bunun üzerine normal adette görür gibi oldum. sonrasında 3 test yaptım ve resimdeki gibi silik çıkıyor.Anlamı nedir?
İnşallah,teşekkür ediyorumResme göre gebesiniz hayırlısı olsun diyelim kan testi verin biran önce
Hamileliğin başında kan testi yaptırmak negatif sonuç verirmi acaba,böyle yazılar okumuştum.erken olduğu için çıkmadığı söyleniyor kan testindeGözünüz aydın canım hamilesin kanda beta hcg testi yaptır. Daha net öğrenirsin hayırlı olsun![]()
Kaç gün geçti adet döneminiz kan testi daha güvenilirdir.Hamileliğin başında kan testi yaptırmak negatif sonuç verirmi acaba,böyle yazılar okumuştum.erken olduğu için çıkmadığı söyleniyor kan testinde
Bir iki gün bekle bence kafan rahat olur . Ama kanda çıkar az da olsaHamileliğin başında kan testi yaptırmak negatif sonuç verirmi acaba,böyle yazılar okumuştum.erken olduğu için çıkmadığı söyleniyor kan testinde
adet dönemimden 2 gün önce kahverengi lekeler geldi.normal adetten farklı olarak.sonra adet öncesi ağrılarım devam etti normal adette gördüm sonrasında biraz daha az gibiydi normalinden.daha yeni bitti adet dönemim 1 2 gün oldu olmadıKaç gün geçti adet döneminiz kan testi daha güvenilirdir.
niyetim salı günü bir test daha yapıp,çarşamba kan testine girmekBir iki gün bekle bence kafan rahat olur . Ama kanda çıkar az da olsa
İsterseniz bir kaç gün bekleyin o şekilde verin emin olmuş olursunuz.Olaki gene lekelenmeler olursa mutlaka gidin doktoraadet dönemimden 2 gün önce kahverengi lekeler geldi.normal adetten farklı olarak.sonra adet öncesi ağrılarım devam etti normal adette gördüm sonrasında biraz daha az gibiydi normalinden.daha yeni bitti adet dönemim 1 2 gün oldu olmadı
çarşamba kan testi yaptırma niyetim var ama heyecan işte insan meraklanıyo..normalden biraz daha fazla göğüs ağrım oldu bir belirtimidir buİsterseniz bir kaç gün bekleyin o şekilde verin emin olmuş olursunuz.Olaki gene lekelenmeler olursa mutlaka gidin doktora
Teste göre hamilesinizçarşamba kan testi yaptırma niyetim var ama heyecan işte insan meraklanıyo..normalden biraz daha fazla göğüs ağrım oldu bir belirtimidir bu
hadi inşallah ya bakalım yarın test yaptırırız ozamanTeste göre hamilesinizAdet gününüzden baya geçmiş bence yarın kan testi yaptırın
![]()
teşekkürler,days comfort testinide yaptık oda silik çizgi verdi ama 15 dakikayı buldu göstermesi..o ne kadar doğru onuda bilemiyorumAllah gonlunuze gore versin. Yanlis anlamayin beni ama bu marka yanlis sonuc verme konusunda kotu bir nama sahip. Ucu de ayni marka mi yaptiniz? Gerci oyle bile olsa ucunden biri farkli cikardi.
İnşallah hamilesindirniyetim salı günü bir test daha yapıp,çarşamba kan testine girmek
Sonucunuz nedirEki Görüntüle 2773123 Yumurtlama dönemlerimi programla takip ederek eşimle korunmasız ilişkiye girdik.20 gün osonra üstüne görme tarzında belirtiler oldu.normal adet dönemlerinden farklı belirtiler vardı.bunun üzerine normal adette görür gibi oldum. sonrasında 3 test yaptım ve resimdeki gibi silik çıkıyor.Anlamı nedir?