Merhaba arkadaşlar cinsel ilişkiden sonra tüm hamilelik belirtilerini yaşadım baş, bel, kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, göğüs büyümesi, karında şişkinlik, gaz, ishal vs vs ama bunları çok erken yaşadım yani yerleşme aşaması gibiydi galiba. Fotoğrafta reglime 6 gün 5 gün 4 gün kala sırayla yaptığım erken gebelik testleri var çizgiler çok silik odaklanınca belli oluyor bugün 4 gün var regle ve bugünki çizgi daha da silik hiç görünmüyor kamerada aşırı silik çizgiler ama biz görüyoruz eşimle. Başına böyle bir şey gelen var mı? Hepsinin markası farklı bu arada ama en iyi görünen vanu oldu. Bugün ki nerdeyse hiç görünmeyen de artimed marka. Kimyasal gebelik olabilir mi acaba bu? Hamile miyim değil miyim anlamıyorum ama çizgi çıkıyor hep.
evet canım yani her ay 23 günde bir oluyorumİlk ikisinde gördüm gibi de sonuncu kuruma çizgisi gibi soluk geldi bana. En doğru sonucu kan testi verir. Regl döngünüz düzenli mi?
Soru işaretlerini giderecek tek şey tabii kan testi ama gününüzün geçmesini öneririm. Ben de bekliyorum bi umutla umarım hayırlısı ise ikimiz için de olurevet canım yani her ay 23 günde bir oluyorum
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınSoru işaretlerini giderecek tek şey tabii kan testi ama gününüzün geçmesini öneririm. Ben de bekliyorum bi umutla umarım hayırlısı ise ikimiz için de olur
Yok gibi duruyor canım ya da ben göremedim sanırım
çok hafif bir silik çizgi var sanki ama 2-3 gün sonra tekrar yap bence testi canımMerhabalar arkadaşlar adetim beş gün gecikti ben de öğlenden sonra meraktan test yaptım hafif silik çıktı gözüm yanılıyor sandım atmadım köşeye koydum akşam eşim de baksın acaba o da görür mü dedim eşim de gördü resmini de çektim acaba siz de görüyor musunuz kan testi vermeli miyim yoksa biraz daha geçmesini beklemeli miyim iki aydır Bebek denemesi yaptık nasip olmadı bu ay aslan pençesi otu soğan kürü ve hayıt tohumu kullandım bebeği verecek olan Rabbim şifa ve vesile olsun istemiştim inşaallah olmuştur beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler
Teşekkür ederim öyle yapayımçok hafif bir silik çizgi var sanki ama 2-3 gün sonra tekrar yap bence testi canım
Bence gebelik yok hayırlısı olsunKızlar merhaba
Bat 13 Temmuz. Şimdi normal kaset test yaptım. Bu gördüğüm şey hayalet çizgi denilen şey mi acaba bakar mısınız ?
Merhaba arkadaşlar cinsel ilişkiden sonra tüm hamilelik belirtilerini yaşadım baş, bel, kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, göğüs büyümesi, karında şişkinlik, gaz, ishal vs vs ama bunları çok erken yaşadım yani yerleşme aşaması gibiydi galiba. Fotoğrafta reglime 6 gün 5 gün 4 gün kala sırayla yaptığım erken gebelik testleri var çizgiler çok silik odaklanınca belli oluyor bugün 4 gün var regle ve bugünki çizgi daha da silik hiç görünmüyor kamerada aşırı silik çizgiler ama biz görüyoruz eşimle. Başına böyle bir şey gelen var mı? Hepsinin markası farklı bu arada ama en iyi görünen vanu oldu. Bugün ki nerdeyse hiç görünmeyen de artimed marka. Kimyasal gebelik olabilir mi acaba bu? Hamile miyim değil miyim anlamıyorum ama çizgi çıkıyor hep.
Bunda ben gördüm var silik çizgi hamilemisinizMerhaba bayanlar,adetim iki gün gecikti sizce var mı gebelik yoksa da ben mi görüyorum silik De olsa
Bunda ben gördüm var silik çizgi hamilemisiniz
Çok şukur.dun beta hcg testi yaptım 34.4 çıktı.Bunda ben gördüm var silik çizgi hamilemisiniz
MaşallahÇok şukur.dun beta hcg testi yaptım 34.4 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?