MaşallahSağlıkla ilersin inşallah tebrik ederim
Teşekkür ederim.yaşim 44 olacak bir ay sonra.miyom da var bende .ins rabbim sıkıntısız ,sağlıkla bir doğum nasipe ederMaşallahSağlıkla ilersin inşallah tebrik ederim
AminTeşekkür ederim.yaşim 44 olacak bir ay sonra.miyom da var bende .ins rabbim sıkıntısız ,sağlıkla bir doğum nasipe eder
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi tüm belirtileri yaşadım sonra belirtiler geçti göğüs büyümesi dışında bir de yenisi eklendi eğilirken sol kasığım batıyor. Karnım sanki her dakika yemek yiyormuşum gibi sürekli şiş patlayacakmışım gibi. Ama regl oldum hamilelik imkansız diye düşünüyorum ama reglden önce ve sonra merakıma yenik düşüp tekrar tekrar test yaptım ve ilk 5-10 dk içerisinde hayalet çizgi çıkıyor. Kuruma çizgisi diye düşündüm ama hemen çıkınca kafam karıştı. Üstelik kilo aldım ve karnım şişmeye başladı. Sanırım hepsi psikolojik reglden sonraki testleri buraya ekliyorum görebilirseniz lütfen yorumlayın2.testte 3 adet cizgi var muhtemelen bozuk
3.testte kesinlikle tek cizgi gordum.
Hcg degeriniz yukselemiyor giibi goruyor. Gun asiri en az yuzde 65 artan bir değerden bahsederken bu silik cizgiler farkli olmaliydi
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi tüm belirtileri yaşadım sonra belirtiler geçti göğüs büyümesi dışında bir de yenisi eklendi eğilirken sol kasığım batıyor. Karnım sanki her dakika yemek yiyormuşum gibi sürekli şiş patlayacakmışım gibi. Ama regl oldum hamilelik imkansız diye düşünüyorum ama reglden önce ve sonra merakıma yenik düşüp tekrar tekrar test yaptım ve ilk 5-10 dk içerisinde hayalet çizgi çıkıyor. Kuruma çizgisi diye düşündüm ama hemen çıkınca kafam karıştı. Üstelik kilo aldım ve karnım şişmeye başladı. Sanırım hepsi psikolojik reglden sonraki testleri buraya ekliyorum görebilirseniz lütfen yorumlayın
Teşekkür ederim evet randevu aldım gidicem. Kimyasalı ben de düşündüm ama reglim gecikmedi hatta aksine 1 gün önceden oldum. Bunların hepsi kafamı çok karıştırıyor. Yani hamile değilsem bu belirtiler ne diye düşünüyorum bir de neden hayalet çizgi çıkıyor hemen diye düşünüyorum. Sonra diyorum o zaman niye çizgiler netleşmiyor. Öte yandan tekrar diyorum ki karnımın şekli bile değişti göğüslerim büyüdü resmen bir de sol kasığım batmaya başladı iğne gibi. Yani hepsi hamilelik belirtisi ama regl olmam ve silik çizginin netleşmemesi kafamı çok karıştı. Acaba benim gbi olup hamile olduğunu öğrenen var mıdır. Çok araştırma yaptım bazılarının testte bile görünmüyormuş bazıları hamileyken regl gibi kanama yaşayabiliyormuş ne bileyim hepsi aşırı ilginç. Bi de şu kimyasalda parça düşmesi, çok şiddetli ağrı ve normal reglden daha fazla sürmesi olayı var bunların da hiçbirini yaşamadım. Bu kafa karıştıran tüm soruları doktora sorucamYavruagzi baslkli olan testte bende gordum.
Acaba bir doktora mi gitseniz? Gebelik gecirip dusuk yapmis olabilir misiniz, bilemedim. Bazen saglikli olmayan embriyolar regl surecine dek vucuttan atilabiliyor biliyorsunuz. Ya da soyle soyleyim, karaciger ile alakali bazi rahatsizliklar hcg degerini yukseltebiliyor. Baska birsey yasamis olabilirsiniz.
Saglikli gunler dilerim
5+3 tesin . Normalde bulantı için erken ama hetkrsin bünyesi farklı. Test yap varsa 100% çıkar zatrnKizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık
O kadar negatif görmeye korkuyorum ki5+3 tesin . Normalde bulantı için erken ama hetkrsin bünyesi farklı. Test yap varsa 100% çıkar zatrn
Aylarca negatif görmüş bir insan olarak söylüyorum ki korkunun ecele faydası yok en azından ne olduğjnu bilip ona göre davranırsınO kadar negatif görmeye korkuyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?