Gebelik testi silik cizgi

Nes54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
153
57
48
31
20231014_181549.webp
size gebelik varmi yok mu bilemedim adetim çok gecikiyor benim 2 ayda bir oluyorum normalde de ama goguslerim 3 gün önce hassaslasmaya başlayınca adet olcam sandım olmayınca da denemek istedim bilmiyorum .polikistik over var ve değilsem viran önce doktora gitmem lazım çünkü bu sefer daha çok gecikme oldu 3 aya doğru gidiyor. Bu şekilde olup hamile pozitif olan var mı

Eki Görüntüle 3317928 size gebelik varmi yok mu bilemedim adetim çok gecikiyor benim 2 ayda bir oluyorum normalde de ama goguslerim 3 gün önce hassaslasmaya başlayınca adet olcam sandım olmayınca da denemek istedim bilmiyorum .polikistik over var ve değilsem viran önce doktora gitmem lazım çünkü bu sefer daha çok gecikme oldu 3 aya doğru gidiyor. Bu şekilde olup hamile pozitif olan var mı
Tatlimm hayirli olsun 💜 testin silik cikmis ama var yarin kan verdir.

Canım artımed mi bu, çok yalancı çizgi çıkarıyor denmiş eğer oysa. Pozitif görünüyor ama istersen başka testle de dene bi

Eki Görüntüle 3317928 size gebelik varmi yok mu bilemedim adetim çok gecikiyor benim 2 ayda bir oluyorum normalde de ama goguslerim 3 gün önce hassaslasmaya başlayınca adet olcam sandım olmayınca da denemek istedim bilmiyorum .polikistik over var ve değilsem viran önce doktora gitmem lazım çünkü bu sefer daha çok gecikme oldu 3 aya doğru gidiyor. Bu şekilde olup hamile pozitif olan var mı
Gebelik var gibi duruyor 🙂

Bilmiyorum ki markasını hiç deniycem Bi 3 gün flan daha geçsin de .aynı testten Bi hafta önce yaptığımda tamamen silik çizgi yoktu hiç. Bugün yaptığımda böyleydi hayırlısı artık. 😀

Bana da dua edersin bende çok istiyorum 2 buçuk yıldır uğraşıyorum
İnşallah yavrum degilsemde Allah isteyen herkese nasip etsin benim de 2 buçuk sene sonra oldu ilk oğlum bitkisel macun yapan Bi doktor vardı onu kullandım hatta korona başıydı ozamn bitti hasta oldum sonra hamileymiş meğer 5 buçuk haftalik flanken öğrenmiştim nasip işte

İnşallah yavrum degilsemde Allah isteyen herkese nasip etsin benim de 2 buçuk sene sonra oldu ilk oğlum bitkisel macun yapan Bi doktor vardı onu kullandım hatta korona başıydı ozamn bitti hasta oldum sonra hamileymiş meğer 5 buçuk haftalik flanken öğrenmiştim nasip işte
Benim de sürekli gebelik oluyor duşukle sonuçlandi

Subyen flan vardır belki cnm bazen olabilir eğer sürekli oluyirda hamile kalınca mı yaptırılıyor önce mi bilmiyorum ama Bi kaç kişi var etrafımda öyle olan
Onu da yaptırdım canim ama nasip yoruldum artık şu an da 5 bitti 6 ci haftadayim 8 mm kese gözüktü yine hafif lekelenmelerim var bende bilmiyorum

Onu da yaptırdım canim ama nasip yoruldum artık şu an da 5 bitti 6 ci haftadayim 8 mm kese gözüktü yine hafif lekelenmelerim var bende bilmiyorum
Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur Bi tanıdığım var 15 sene sonra kendiliğinden şuan hamile okdr tüp bebek flan denedi .hersey nasip sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah. 🤲🏻

Benım😂 pkoluyum 2 ay adet görmedim sonra göğüs yanlarım ağrıyodu uçlarım acıyodu kasıklarımda ara ara ağrıyodu olcam galiba dedim 4-5 gün gecti bu sancıya olmam lazımdı dedim test yaptım senın testin gibi çıktı kan verdim hamileymısım suan 4. Ayı bitirdik şükür 😍

Benım😂 pkoluyum 2 ay adet görmedim sonra göğüs yanlarım ağrıyodu uçlarım acıyodu kasıklarımda ara ara ağrıyodu olcam galiba dedim 4-5 gün gecti bu sancıya olmam lazımdı dedim test yaptım senın testin gibi çıktı kan verdim hamileymısım suan 4. Ayı bitirdik şükür 😍
Rabbım sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah .sağlıkla büyüsün minik 🥰

Back
X