Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlimm hayirli olsunEki Görüntüle 3317928 size gebelik varmi yok mu bilemedim adetim çok gecikiyor benim 2 ayda bir oluyorum normalde de ama goguslerim 3 gün önce hassaslasmaya başlayınca adet olcam sandım olmayınca da denemek istedim bilmiyorum .polikistik over var ve değilsem viran önce doktora gitmem lazım çünkü bu sefer daha çok gecikme oldu 3 aya doğru gidiyor. Bu şekilde olup hamile pozitif olan var mı
Ay öyle mi diyorsunTatlimm hayirli olsuntestin silik cikmis ama var yarin kan verdir.
Gebelik var gibi duruyorEki Görüntüle 3317928 size gebelik varmi yok mu bilemedim adetim çok gecikiyor benim 2 ayda bir oluyorum normalde de ama goguslerim 3 gün önce hassaslasmaya başlayınca adet olcam sandım olmayınca da denemek istedim bilmiyorum .polikistik over var ve değilsem viran önce doktora gitmem lazım çünkü bu sefer daha çok gecikme oldu 3 aya doğru gidiyor. Bu şekilde olup hamile pozitif olan var mı
Gebelik var gibi duruy
Canım artımed mi bu, çok yalancı çizgi çıkarıyor denmiş eğer oysa. Pozitif görünüyor ama istersen başka testle de dene
Bana da dua edersin bende çok istiyorum 2 buçuk yıldır uğraşıyorumAy hayırlısı artık inanasım gelmiyor ilk çocuğum çok zor oldu çünkü![]()
İnşallah yavrum degilsemde Allah isteyen herkese nasip etsin benim de 2 buçuk sene sonra oldu ilk oğlum bitkisel macun yapan Bi doktor vardı onu kullandım hatta korona başıydı ozamn bitti hasta oldum sonra hamileymiş meğer 5 buçuk haftalik flanken öğrenmiştim nasip işteBana da dua edersin bende çok istiyorum 2 buçuk yıldır uğraşıyorum
Benim de sürekli gebelik oluyor duşukle sonuçlandiİnşallah yavrum degilsemde Allah isteyen herkese nasip etsin benim de 2 buçuk sene sonra oldu ilk oğlum bitkisel macun yapan Bi doktor vardı onu kullandım hatta korona başıydı ozamn bitti hasta oldum sonra hamileymiş meğer 5 buçuk haftalik flanken öğrenmiştim nasip işte
Benim de sürekli gebelik oluyor duşukle sonuçlandi tekrarlıyor sürekli![]()
Subyen flan vardır belki cnm bazen olabilir eğer sürekli oluyirda hamile kalınca mı yaptırılıyor önce mi bilmiyorum ama Bi kaç kişi var etrafımda öyle olanBenim de sürekli gebelik oluyor duşukle h
Onu da yaptırdım canim ama nasip yoruldum artık şu an da 5 bitti 6 ci haftadayim 8 mm kese gözüktü yine hafif lekelenmelerim var bende bilmiyorumSubyen flan vardır belki cnm bazen olabilir eğer sürekli oluyirda hamile kalınca mı yaptırılıyor önce mi bilmiyorum ama Bi kaç kişi var etrafımda öyle olan
Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur Bi tanıdığım var 15 sene sonra kendiliğinden şuan hamile okdr tüp bebek flan denedi .hersey nasip sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah.Onu da yaptırdım canim ama nasip yoruldum artık şu an da 5 bitti 6 ci haftadayim 8 mm kese gözüktü yine hafif lekelenmelerim var bende bilmiyorum
Amin çok teşekkür ederimAllah geciktiriyorsa guzellestiriyordur Bi tanıdığım var 15 sene sonra kendiliğinden şuan hamile okdr tüp bebek flan denedi .hersey nasip sağlıkla büyüsün ve doğsun inşallah.![]()
BenımEki Görüntüle 3317928 size gebelik varmi yok mu bilemedim adetim çok gecikiyor benim 2 ayda bir oluyorum normalde de ama goguslerim 3 gün önce hassaslasmaya başlayınca adet olcam sandım olmayınca da denemek istedim bilmiyorum .polikistik over var ve değilsem viran önce doktora gitmem lazım çünkü bu sefer daha çok gecikme oldu 3 aya doğru gidiyor. Bu şekilde olup hamile pozitif olan var mı
Rabbım sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah .sağlıkla büyüsün minikBenımpkoluyum 2 ay adet görmedim sonra göğüs yanlarım ağrıyodu uçlarım acıyodu kasıklarımda ara ara ağrıyodu olcam galiba dedim 4-5 gün gecti bu sancıya olmam lazımdı dedim test yaptım senın testin gibi çıktı kan verdim hamileymısım suan 4. Ayı bitirdik şükür
![]()
Amin canım Rabbim sanada hayırlı haberi almayı nasip etsinRabbım sagsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah .sağlıkla büyüsün minik![]()