- 25 Ekim 2023
- 45
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi Ankaakusuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PozitivGebelik testim sikik çizgi çıktı. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım trst yaptım ve testime bakın lütfen
Pozitif bence canım . Bende geçen hafta 3 gün gecikmiştim test yaptım senin ki gibi çıktı sonra kan verdim beta 214 tü pazartesi tekrar kan verdim 1114 e yükselmişti sende de var gibi benceGebelik testim sikik çizgi çıktı. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım trst yaptım ve testime bakın lütfen
Evet hemen böyle çıktıPozitif görünüyor hemen çıktıysa.![]()
Ama belim ve kasığım ağrıyo normal mi yaaa inşallah canım benim dua edin lütfenPozitif bence canım . Bende geçen hafta 3 gün gecikmiştim test yaptım senin ki gibi çıktı sonra kan verdim beta 214 tü pazartesi tekrar kan verdim 1114 e yükselmişti sende de var gibi bence
Benim belim degil ama sag kasigimda benimde hafif agri var ama boyle regl agrisi gibi degil kas agrisi gibi doktor siddetini artirmadigi surece endise etme takip et dedi ama tabi sen genede doktorun ile iletisim kurmalisinAma belim ve kasığım ağrıyo normal mi yaaa inşallah canım benim dua edin lütfen![]()
Bizimde bir test var bakabilir misinzPozitif bence canım . Bende geçen hafta 3 gün gecikmiştim test yaptım senin ki gibi çıktı sonra kan verdim beta 214 tü pazartesi tekrar kan verdim 1114 e yükselmişti sende de var gibi bence
3.dk ciktiBizimde bir test var bakabilir misinz
Ayy hadi inşallah var gibi sende de inşallah alllah dualarımızı kabul etsin sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inşallah3.dk cikti
Amin inşallah yaa Allah isteyen herkese nasip etsin bir bebeğimi öğrenmmle kaybetmem neredeyse bir olmuştu çok üzüldüm şuan çok mutluyum ama çok korkuyorum aynı zamanda çünkü test yanıltıyor olabilir miAyy hadi inşallah var gibi sende de inşallah alllah dualarımızı kabul etsin sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Çok sevindim hayırlı olsunBende kan verdim 258 çıktı kızlar inşallah benimle kalırdualarına talibim allahım isteyen herkese nasip etsin
![]()
Bencede var canım hayırla kucağına alırsın inşallah3.dk cikti
Teşekkür ederim inşallah darısı isteyenlereBencede var canım hayırla kucağına alırsın inşallah