Gebelik testi silik çizgi

Pozitif görünüyor hemen çıktıysa. 🫶🏿

Gebelik testim sikik çizgi çıktı. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım trst yaptım ve testime bakın lütfen
Pozitif bence canım . Bende geçen hafta 3 gün gecikmiştim test yaptım senin ki gibi çıktı sonra kan verdim beta 214 tü pazartesi tekrar kan verdim 1114 e yükselmişti sende de var gibi bence

Eklentiler

• IMG_5904.webp
    IMG_5904.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 121
Pozitif bence canım . Bende geçen hafta 3 gün gecikmiştim test yaptım senin ki gibi çıktı sonra kan verdim beta 214 tü pazartesi tekrar kan verdim 1114 e yükselmişti sende de var gibi bence
Ama belim ve kasığım ağrıyo normal mi yaaa inşallah canım benim dua edin lütfen 🙏

Ama belim ve kasığım ağrıyo normal mi yaaa inşallah canım benim dua edin lütfen 🙏
Benim belim degil ama sag kasigimda benimde hafif agri var ama boyle regl agrisi gibi degil kas agrisi gibi doktor siddetini artirmadigi surece endise etme takip et dedi ama tabi sen genede doktorun ile iletisim kurmalisin

Bizimde bir test var bakabilir misinz

Ayy hadi inşallah var gibi sende de inşallah alllah dualarımızı kabul etsin sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Amin inşallah yaa Allah isteyen herkese nasip etsin bir bebeğimi öğrenmmle kaybetmem neredeyse bir olmuştu çok üzüldüm şuan çok mutluyum ama çok korkuyorum aynı zamanda çünkü test yanıltıyor olabilir mi

Bende kan verdim 258 çıktı kızlar inşallah benimle kalır 🙏dualarına talibim allahım isteyen herkese nasip etsin❤️

Back
X