Gebelik testi silik çizgi

Sefika15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
4
0
1
22
Kızlar merhaba adetime bir gün var test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim böyle birşey yaşayan varmı

Eklentiler

• image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 292
Test sanırım artimed marka herkes güvenilir değil diyor ama ben gebeliğimi bu testle adete 7 gün varken öğrenmiştim elinizde farklı bir marke test varsa onuda yapıp teyit edin isterseniz ama bu teste göre gebelik var hayırlısı olsun

Mrb sizde bu testle ogrenmissiniz galiba oyuzden sormak istedim benimde testim silik çizgi ama sizde doğru çıkmış sanırım

Eklentiler

• IMG_20250508_122943.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 277
Mrb sizde bu testle ogrenmissiniz galiba oyuzden sormak istedim benimde testim silik çizgi ama sizde doğru çıkmış sanırım
Evet ben artimedle adete 7 gün varken sizinkinden de silikti öğrendim ama herkes yalancı sonuç veriyor dediği için çok üstüne düşmemiştim 2 gün sonra başka marka test yaptığımda daha koyu çıkmıştı sizinde testlerinize göre gebelik var hemde net var ama isterseniz bir tane de başka marka test alıp yapın teyit etmiş olursunuz yada kan verin direkt

Evet ya çoğu kişide yalancı çıkmış ondan emin olup sevinemedim ama bende daha önce artımed kullanmisligim olmuştu ama böyle bariz çizgi hiç görmedim yarın adet günüm normalde bakalım olmassam başka markayla yine denemeyi düşünüyorum arada kasığıma ağrı gelip gidiyor umarım adet olmam :)

Yarın gününüzmüş olmazsanız gidip kan verin direkt çizgiler çok net geldi bana kasıkta ağrı vs oluyor ya bende çok olmuştu başlarda sırt bel ağrısı şimdi 17+3 haftalığım hala kramplar giriyor kötü düşünmeyin hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız

Çok sağolun ya inşallah Allah nasip etmiştir siznde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım teşekkürler

Testim days doctor diye bi test daha öncede silik çizgi görmeme rağmen negatif kan sonucu öğrenmiştim o yüzden çok korkuyorum inşallah vardır

Testim days doctor diye bi test daha öncede silik çizgi görmeme rağmen negatif kan sonucu öğrenmiştim o yüzden çok korkuyorum inşallah vardır
Ay inşallah bu sefer güzel haber alırsınız isterseniz adetinizin 1/2 gün gecikmesini bekleyip kan verin tekrar başka bir testte yaparsınız

Mrb bugun de regl olmayınca gittim hastaneye kan verdim beta HCG 4.99 cikdi bu nedemek oluyor hiç fikrim yok normal de daha düşük çıkması gerekmez miydi bilginiz varmı bu konuda

Mrb bugun de regl olmayınca gittim hastaneye kan verdim beta HCG 4.99 cikdi bu nedemek oluyor hiç fikrim yok normal de daha düşük çıkması gerekmez miydi bilginiz varmı bu konuda
5 altı gebelik yok negatif sayılı ama sizin tam sınırda yükselebilir 2 gün bekleyip tekrar kan verin yükselip yükselmediğine bakarsınız hayırlısı olsun inşallah yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…