- 23 Ağustos 2022
- 397
- 49
- 48
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
Evet baska test yap derimKızlar Burada gezerken Artimet marka yalancı çizgi çıkarıyor diye okudum başına böyle bir durum gelen var mı
Kan vericem birazdan artık ya inşallah dogru cıkarmıştırEvet baska test yap derim
İnsallah haber ver olur muKan vericem birazdan artık ya inşallah dogru cıkarmıştır
İnşşlah sonuçlar cıksın hemen yazıcam güzel haberlerle gelirimİnsallah haber ver olur mu
Evet ben . Hatta atayım sanaKızlar Burada gezerken Artimet marka yalancı çizgi çıkarıyor diye okudum başına böyle bir durum gelen var mı
Evet yalancı pozitif çıkarıyor gebelik testi de ovulasyon testi de yalancı pozitif malesefKızlar Burada gezerken Artimet marka yalancı çizgi çıkarıyor diye okudum başına böyle bir durum gelen var mı
Daha önce kaç çıkıyordu ? Bu sonucun resmını atar mısınKızlar sonuc <5 yazıyor önce hep az cıkardı sonuç negatif mı
Evet ben . Hatta atayım san
Genelde 0.100 dıDaha önce kaç çıkıyordu ? Bu sonucun resmını atar mısın
Bıktık bu yalancı pozıtıflerden ya hıc çıkmasa nasıl degılmıs dıcem cekılecez kosemıze bızı bu daha çok yıpratıyorEvet yalancı pozitif çıkarıyor gebelik testi de ovulasyon testi de yalancı pozitif malesef
Canım referans ağırlığını gösteren bır yer olmalı 5 üstü yada 10 üstü gebelık yazan orayı da atar mısın . Bence yüksek yanı gebelık var dıyemem ama ben ılk defa gebe olmadan 5 olanı duyuyorumGenelde 0.100 dı
Aşkım yok ki dediğini biliyorum da kağıt da yazmıyorCanım referans ağırlığını gösteren bır yer olmalı 5 üstü yada 10 üstü gebelık yazan orayı da atar mısın . Bence yüksek yanı gebelık var dıyemem ama ben ılk defa gebe olmadan 5 olanı duyuyorum
Ama başındaki işarete gore deger 5ten kucuktur sanirim sanki negatifGenelde 0.100 dı
Canım Senın normalde bak daha önce 2 çıkmış köşede yazıyor . 5 de llabılme ıhtımalı uzerıne aslında . Senı umutlandırmak ıstemıyorum ama Regll gününde eğer Regll olmazsan bır daha test ver . Insallah hamılesındır ya . Senden haber beklıcemAşkım yok ki dediğini biliyorum da kağıt da yazmıyor
Bak canım daha önce 2 çıkmış yazıyor ordaAma başındaki işarete gore deger 5ten kucuktur sanirim sanki negatif
Evt aşkım walla beynim durdu >5 olması lazım diyeni de gördüm hemşireme attım ama daha dönmedi heralde sonuç negatifBak canım daha önce 2 çıkmış yazıyor orda
Yani hayirlisi olsun insallah iki gün sonra ya kan testini ya da iyi bir marka ile idrar testini yenileyin Allah kalbinize gore versin insallahBak canım daha önce 2 çıkmış yazıyor orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?