Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 10 gün geciktiysen eğer tekrardan kan vermeni öneririm, ben erken gebelik testi ile öğrenmiştim hamile olduğumu fakat çizgi çok belirgindi. Kan verirsen eğer hem sonucu görürsün hemde reglinin bu kadar geçilmesi de normal değil eğer hamile değilsen kuzum
Merhaba Aynı marka testten bende bugün yaptım. Silik pembe çizgi çıktı ama emin olamadım. Sizin gibi sol yumurtalıgımda bıcak saplanır gibi agrı ve adet olacakmıs gibi hassasiyetim var. Siz poliklinige mi yoksa aile hekimliğine acile filan mı gittiniz. Direk gebelik testi yaptırmak istiyorum deyince yapıyorlar mı
Merhaba Aynı marka testten bende bugün yaptım. Silik pembe çizgi çıktı ama emin olamadım. Sizin gibi sol yumurtalıgımda bıcak saplanır gibi agrı ve adet olacakmıs gibi hassasiyetim var. Siz poliklinige mi yoksa aile hekimliğine acile filan mı gittiniz. Direk gebelik testi yaptırmak istiyorum deyince yapıyorlar mı
Bu gün yaptırmak isterseniz acile gidin şikayetlerinizi söyleyin gebe olma ihtimalim var ila vericekseniz ona göre verin dersen gebelik testi isticeklerdir 2-3 saate sonucu öğrenirsiniz. Ben acile gidip öğrenmiştim. Sağlık ocakları da yapıyor bu testi ama daha geç sonuçlanabiliyor